Hülya Avşar sahneden Erol Köse'ye takıldı: Bir yaz oyarım seni - Son Dakika
Güncel

Hülya Avşar sahneden Erol Köse'ye takıldı: Bir yaz oyarım seni

İstanbul'da bir mekanda sahne alan Hülya Avşar, "Geçse de Gençlik Çağım" şarkısını söylerken zaman zaman kendisini eleştiren Erol Köse'ye takılmayı da unutmadı. Avşar, "Sen şimdi Hülya Avşar, sonunda itiraf etti, gençlik çağının geçtiğini yazarsın, bir yaz oyarım seni" ifadelerini kullanırken, Köse ise "Asla, Hülya Avşar bir tane" diye cevap verdi.

29.11.2021 22:27  Güncelleme: 23:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, İstanbul'da bir mekanda hayranlarıyla buluştu. Uzun bir aradan sonra sahneye çıkan sanatçı, 30 yıllık repertuarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi. "Geçse de Gençlik Çağım" şarkısını seslendirdiği sırada kendisini izlemeye gelen Erol Köse'ye takılmayı da ihmal etmedi.

"BİR YAZ OYARIM SENİ"

TGRT Haber'de ekranlara gelen Bilmedikleriniz programının sunucularından olan ve zaman zaman kendisini eleştiren Erol Köse'ye Avşar, "Sen şimdi Hülya Avşar, sonunda itiraf etti, gençlik çağının geçtiğini yazarsın, bir yaz oyarım seni" dedi. Köse ise "Asla, Hülya Avşar bir tane" diye yanıt verdi.

DERİN SIRT DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan ünlü sanatçı, sahnedeki performansı kadar iddialı kıyafetiyle de dikkat çekti. Hülya Avşar sahneye, derin sırt dekolteli kıyafetiyle çıkarken, 30 yıllık repertuarında yer alan şarkıları kendisini dinlemeye gelenler için seslendirdi.

Hülya Avşar sahneden Erol Köse\'ye takıldı: Bir yaz oyarım seni
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hülya Avşar sahneden Erol Köse'ye takıldı: Bir yaz oyarım seni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement