Hem Yüzme Öğreniyorlar, Hem Eğleniyorlar - Son Dakika
Güncel

Hem Yüzme Öğreniyorlar, Hem Eğleniyorlar

Hem Yüzme Öğreniyorlar, Hem Eğleniyorlar

Bostanlıspor'un Narlıdere Olimpik Havuzunda açtığı yüzme yaz okulu pür neşe devam ediyor.

17.07.2013 14:30

Haftanın iki günü havuzda çalıştıklarını ve öğrencilerinin son derece mutlu olduğunu ifade eden Bostanlıspor Yüzme Okulları başantrenörü Çağatay İnallı, "birinci dönemiz hafta sonunda sona erecek. Yeni haftayla birlikte yeni dönemimiz başlayacak. Kayıtlarımız www.bostanlispor.com resmi sitemizden devam ediyor. Öğrencilerimiz kısa sürede havuza ısındı. Yüzme bilenlere stil öğrettik, bilmeyenler de yüzmeye başladılar. Kısa zamanda başarılı olmaları bizleri mutlu etti" dedi.

Fenerbahçe'den transfer ettikleri yüzme antrenörü Berk Özyurt'un aralarına katılmasıyla antrenör kadrolarının daha da güçlendiğini belirten İnallı, her 8 sporcuya bir antrenör düştüğünü ifade etti.

İnallı, Bostanlıspor yaz yüzme okulu'nun ikinci dönem kayıtlarının devam ettiğini ifade ederek, " Hatay, Narlıdere, Karşıyaka, Bostanlı, Güzelyalı, Üçkuyular, Balçova'dan servislerimiz mevcut olup, haftada 2 gün yapılacak çalışmalara 5-15 yaş grubu kabul ediyoruz. Velilerden gelen istekler doğrultusunda çalışmalarımıza da yön veriyor ve önce iyi yüzme öğrenmelerini, ardından da doğru stille yüzmelerini sağlıyoruz. Çalışmalarımız kış aylarında da kapalı havuzda devam edecek " dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Yüzme Öğreniyorlar, Hem Eğleniyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement