HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var - Son Dakika
Güncel

HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var

Erzurum'da trafik kazası geçiren HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş ve partili Mehtap Demirkaya, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Ankara'ya getirildi. Beştaş, İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınırken HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, "Omurga kemiğinde ve ayaklarında kırık var. Burada MR çekecekler. Muhtemelen ameliyata alınacak. Kar başlamış ve yol kayganken şoför dönemeci alamamış. 90 kilometre hızla gidiyormuş. Çok süratli değilmiş." dedi.

14.04.2023 03:44  Güncelleme: 07:47

HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, seçim çalışmaları kapsamında Erzurum'a gitti. Karayazı ilçesinde Beştaş, şoförü Mehmet Vefa ve ismi öğrenilemeyen bir parti yöneticisinin içerisinde bulunduğu araç kaza yaptı.

HASTANEYE KALDIRILDI

Beştaş, sürücünün virajı alamaması sonucu kontrolden çıkarak şarampole devrilen araçta sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılan HDP'li Beştaş ve diğer iki yaralı ambulansla Karayazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var

ANKARA'YA SEVK EDİLDİLER

Beştaş ve partili Mehtap Demirkaya, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile Ankara'ya getirildi. Hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilen Beştaş ve Demirkaya, Ankara Üniversitesi İbni Sina Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var

"YOL KAYGANKEN ŞOFÖR DENEMECİ ALAMAMIŞ"

Beştaş'ın yapılacak tetkikler sonucunda ameliyata alınacağı bilgisini veren HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, Anladığım kadarıyla omurga kemiğinde ve ayaklarında kırık var. Burada MR çekecekler. Buna göre ortopedistler karar verecekler. Muhtemelen ameliyata alınacak. Kar başlamış ve yol kayganken şoför dönemeci alamamış. 90 kilometre hızla gidiyormuş. Çok süratli değilmiş. Fakat kaza işte, iki arkadaşımızın böyle bir sorunu oldu. Buraya aldılar doçent bir arkadaş bakacak. Umuyoruz ki ameliyatsız bir şekilde çözülsün. Meral hanım Erzurum 1'inci sırada adaydı. Seçim çalışmaları için gitmişti. Maalesef böyle bir kaza oldu. Umuyoruz ki çabuk atlatır dedi.

HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var
HDP\'li Beştaş\'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HDP'li Beştaş'ın yaralandığı kaza nasıl oldu? Partisinden açıklama var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Murat Başkal: Beğenmediğiniz hükümetin ambulansı olmayan ülkemize kazandırdığı helikopter ile imkanları son teknolojiye gelen hastanemizde İnşaAllah gözleriniz o tavana boş boş bakmaz gerçekleri görürsünüz 135 59 Yanıtla
    Gerginyo : O zaman hükümete göre bunlar terörist değil güzel muamele çekmişler başka parti olsa teröristlere uçak gönderiyor biz olsak gondermez dersiniz 2 0
  • Abdullah Bayraktar: KUSURA BAKMA ACİL ŞİFALAR DİLİYEMİYECEEM. :DDD 111 81 Yanıtla
  • Ferdi dayfur: Havalarda soğudu bahar bu sene gelmeyecek galiba 58 28 Yanıtla
  • seçkin mert: Bak yine devlet ilgilenmiş ambulansı ve uçağıyla.askere polise silah doğrulturken bunları bir düşünün. 28 18 Yanıtla
  • Aydın Gökmenoğlu: Vahim olay az üzüldüm 13 15 Yanıtla

Advertisement