HD Kalitesinde Aile Saadeti - Son Dakika
Güncel

HD Kalitesinde Aile Saadeti

HD Kalitesinde Aile Saadeti

Her geçen gün artan HD yayınlar listesine 1 Eylül itibariyle Moviemax Family HD de eklendi!

04.09.2012 15:10

Digiturk Dergi

Dram, komedi, bilimkurgu, polisiye, gençlik, animasyon filmleriyle Moviemax Family HD, günün her saatinde sizi bekliyor. Güne başlamak için, evin küçüklerinin daha çok mutlu olacağı bir animasyon da tercih edebilirsiniz; azim ve mücadele dolu bir spor filmi de. "Biraz gülelim" diyorsanız bir aile komedisi ya da ev ahalisinden "duygu, biraz duygu" sesleri geliyorsa hepinizin bir arada izleyebileceği romantik bir film de… Hemen her türden, birbirinden güzel filmler yayınlayan Moviemax Family HD'nin en büyük özelliği, adından da anlaşıldığı gibi, ailece ekran karşısına geçip zevkle izleyebileceğiniz seçenekler sunması. Cuma akşamları 20.30'da yayınlanan Ailece Kuşağı filmleri, Pazartesi akşamları yayınlanan Agatha Christie's Poirot, Pazar günlerinin neşesi çocuk ve gençlik filmleriyle Moviemax Family HD, Digiturk 10'da. Moviemax Family HD ve diğer tüm HD yayınları izleyebilmeniz için Digiturk Plus ya da Digiturk HD abonesi olmanız gerekiyor. Ayrıntılı bilgiyi 0212 473 7373 numaralı Müşteri Hizmetleri'mizden öğrenebilirsiniz.

GENÇ FOTOĞRAFÇININ MACERALARI (THE WILD GIRL)

Moviemax Family HD

7 Eylül Cuma 20.30

Amerika'da toprak savaşlarının henüz devam ettiği yıllarda geçen bir dönem filmi olan "The Wild Girl", tek derdi hayatını kazanmak olan bir fotoğrafçının yaşadığı deneyimi anlatıyor.

1932 yılının Amerika'sında Ned Giles, Chicago Tribune'e girmeye çalışan genç bir fotoğrafçıdır. Bir gün katılım ilanlarını gördüğü "Büyük Apaçi Seferi"nin, hayatının fırsatı olduğuna karar verir. Seferin amacı zengin bir Meksikalı toprak sahibinin Kızılderililer tarafından kaçırılan oğlunun kurtarılmasıdır. Kendisini babasına kanıtlamak isteyen varlıklı genç Tolley Philips ve güzel antropolog Margaret Hawkins ile bir ekip oluşturan Ned, kamerasıyla bu seferin her anını belgelemeye başlar. Bir süre sonra bütün ekip için yolculuğun anlamı değişmeye başlar. Meksikalılar tarafından köyü ve ailesi yok edilen Chideh adlı Apaçi kızına rastlayan ekip üyeleri, onu yanlarına almalarının kaçırılan çocuk için pazarlık yaparken işlerine yarayacağını düşünür. Fakat yolda Apaçiler tarafından tuzağa düşürülünce, hesaplarını tekrar gözden geçirmek durumunda kalırlar. "The Wild Girl" (Vahşi Kız), Amerikalı yazar Jim Fergus'un aynı adlı eserinden serbest bir uyarlama olarak gerçekleştirilmiş.

GENÇLİK DİZİSİ ŞÖHRETİ

Filmde bir macera uğruna çıktığı yolda yaşadığı olayların tahmin ettiği kadar siyah ve beyaz olmadığını anlayan genç Ned Giles rolünü aktör Brian Austin Green canlandırıyor. Aktörlük kariyerinde enbüyük çıkışı 90'ların popüler gençlik dizisi "Beverly Hills, 90210" ile yakalayan Green, ilerleyen yıllarda pek çok televizyon dizisinde rol aldı. Aktör son yıllarda oyunculuk kariyerinden çok güzel aktris Megan Fox ile olan birlikteliğiyle öne çıktı.

PES ETMEK YOK

Eylül ayında Moviemax Family HD'de iki genç kızın hayatlarıyla ilgili verdikleri mücadeleyi anlatan filmler ekrana geliyor.

Bu ay Moviemax Family HD'de ailece izleyebileceğiniz filmler kuşağında iki genç kızın inandıkları yoldan yürümek için verdikleri mücadeleyi izleyeceğiz. "Sorority Wars" filminde üniversitede katılacağı grup konusunda kendi tercihini yapan Katie'nin yaşadıklarına tanık olacağız. "16-Love"da ise tenis sporcusu Ally'nin geçirdiği sakatlığın ardından hayatının kontrolünü eline almasını izleyeceğiz. "Sorority Wars"da rol alan Lucy Hale ve "16-Love"ın yıldızı Lindsey Shaw da genç yaşta kariyerlerinde kendi yollarını çizmeyi başarmış yıldızlar. İşte özel yaşamları hakkında derlediğimiz bilgiler...

SORORITY WARS

Moviemax Family HD

28 Ağustos Cuma 20.30

18 yaşındaki Katie (Lucy Hale) ve Sara (Phoebe Strole) çocukluk yıllarından beri iyi arkadaştır ve üniversiteye de birlikte girmişlerdir. İki kız Delta grubuna katılır, nitekim grubun kurucularından biride Katie'nin annesidir. Ancakşahit olduğu bazı olaylar sonucunda Katie Delta kızlarına güvenini kaybeder, ama olanları kimseye ispat edemez. Rakip grup Kappa'ya katılan Katie, hem en yakın arkadaşını hem de annesini karşısına almakla kalmaz, Delta grubu da intikam için peşine düşer.

LUCY HALE

Gerçek adı: Karen Lucille Hale

Doğum tarihi: 14 Haziran 1989

Burcu: İkizler

İlk rolü: Yetenek yarışması "American Juniors"

İlk filmi: "American Family" (2007)

En sevdiği TV programı: "American Idol"

İmzasını almak isteyeceği aktör: Adam Brody

Hayranı olduğu aktris: Christina Aguilera

Oyunculuk dışında ilgi alanı: Müzik

En büyük korkusu: Uçmak, yılan, örümcek

16 – LOVE

Moviemax Family HD

21 Ağustos Cuma 20.30

Genç Ally Mash, sadece 16 yaşında olmasına rağmen teniste yaşının üzerinde bir performans gösterenve gelecek vaat eden birsporcudur. Bütün hayatını tenise adamış olan genç kız dişli bir rakibe karşı oynadığı maç sırasında bileğinden sakatlanınca spora bir süre ara vermek zorunda kalır. İyileşme sürecinde Ally yavaş yavaş spor hayatı nedeniyle hep uzak kaldığı eğlenceli gençlik faaliyetlerini keşfetmeye başlar. Bu sırada Farrell Gambles adlı gencin hayatına girmesi de genç kızın yaşam tarzını tekrar gözden geçirmesine neden olur.

LINDSEY SHAW

Gerçek adı: Lindsey Marie Shaw

Doğum tarihi: 10 Mayıs 1989

Burcu: Boğa

İlk rolü: Nickelodeon programı "Ned's Declassified School Survival Guide."

İlk filmi: "Devolved" (2010)

En sevdiği TV programı: "Family Guy"

İmzasını almak isteyeceği aktör: Vince Vaughn

Hayranı olduğu aktris: Bea Arthur

Oyunculuk dışında ilgi alanı: Spor

En büyük korkusu: Uçmak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel HD Kalitesinde Aile Saadeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement