Hamzaçebi: CHP'de Fetö'cü Aramak Bir Siyasal Fantezidir (2) - Son Dakika
Güncel

Hamzaçebi: CHP'de Fetö'cü Aramak Bir Siyasal Fantezidir (2)

Hamzaçebi: CHP\'de Fetö\'cü Aramak Bir Siyasal Fantezidir (2)

EREN BÜLBÜL'ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Sukenarı Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden ailesini...

16.08.2017 16:16

EREN BÜLBÜL'ÜN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün Sukenarı Mahallesi'nde taziyeleri kabul eden ailesini ziyaret etti. Ziyarette Hamzaçebi'nin yanı sıra CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör ve birçok partili de yer aldı.

Burada Eren Bülbül'ün ağabeyleri Erdoğan ve Çağlar Bülbül ile görüşen ve taziye dileklerinde bulanan Hamzaçebi aileye kartını vererek bir sıkıntılarının olması durumunda kendisini çekinmeden arayabileceklerini söyledi.

'BU ACI BÜTÜN İNSANLIĞIN ACISIDIR'

Ziyarette konuşan ve PKK terör örgütünün hain eylemini kınadıklarını belirten TBMM Başkanvekili Hamzaçebi, "PKK'nın hain eylemini hepimiz kınıyoruz. Eren'i bütün Türkiye'nin evladı yapan acı bir eylemdi. Hangi terör örgütü olursa olsun hiçbir zaman Türkiye'yi bölmek gibi bir amaca ulaşamayacaktır. Milletimiz karşısında dimdik ayakta duracaktır. Milletimiz buna müsaade etmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti buna müsaade etmeyecektir. Bu mücadele hep birlikte milletçe yürüttüğümüz mücadeledir. Bu acı bütün insanlığın acısıdır.  Sayın Genel Başkanımızın taziye dileklerini de iletiyorum. Bu ülkede ay yıldızlı bayrağımız altında sonsuza kadar yaşayacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamzaçebi: CHP'de Fetö'cü Aramak Bir Siyasal Fantezidir (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement