Halk Bankası Bilecik Şubesine Mavi Yıldız Belgesi - Son Dakika
Güncel

Halk Bankası Bilecik Şubesine Mavi Yıldız Belgesi

Halk Bankası Bilecik Şubesine Mavi Yıldız Belgesi

Halk Bankası Bilecik Şubesi, kaliteli hizmetin simgesi olan "Mavi yıldız" belgesi almaya hak kazandı.

20.06.2013 09:31  Güncelleme: 09:43

Vali Halil İbrahim Akpınar, Halk Bankası'nda düzenlenen törende, Bilecik'in Türkiye'nin her yönüyle gelişen illerinden birisi olduğunu ve büyük bir sanayi gücünün bulunduğunu söyledi.

200 civarında fabrikanın faaliyette olduğunu belirten Vali Akpınar, şöyle konuştu:

"1 milyar 200 milyon dolar civarında ihracatı ve 60 bine yakın çalışan sigortalısı var. Bilecik her yönüyle ufacık bir ilin büyük bir hikayesi. İnşallah ileride daha da güzel günler gelecek.

Bilecik'te gerek Halk Bankasının gerekse diğer bankalarında yardımı, desteğiyle hem sanayi hem de küçük esnafımız, tüccarımız, müteahhitlerimiz daha da gelişecekler. Daha güzel günler Bilecik'i bekliyor, ülkemizle beraber."

Halk Bankası Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Hacer de Halk Bankası Bilecik Şubesi'nin 860 Halk Bankası Şubesi içerisinde "Mavi yıldız" belgesi almaya hak kazandığını bildirdi.

Banka Müdürü Fatih Özyer ise aldıkları belgenin devamlılığını sürdürmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Konuşmaların ardından Vali Akpınar, Banka Müdürü Özyer'e "Mavi yıldız" belgesini verdi. Törende, şube personeline Halk Bankası Genel Merkezi tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Vali Yardımcıları Metin Çınar ve Süleyman Deniz, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, daire müdürleri ve işadamları ve personel katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Halk Bankası Bilecik Şubesine Mavi Yıldız Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement