Haberler.com 4. Büyük Haber Sitesi - Son Dakika
Güncel

Haberler.com 4. Büyük Haber Sitesi

Haberler.com 4. Büyük Haber Sitesi

Genç yaşına rağmen Haberler.com, Türkiye'nin 4. büyük haber sitesi oldu.

20.01.2012 15:00  Güncelleme: 15:24

Türkiye'de yayın yapmakta olan tüm haber siteleri arasında Haberler.com 4'üncü sırada yer alarak genç yaşına rağmen büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye'deki internet sitelerinin giriş sayılarının ölçümünü gerçekleştiren IAB şirketi verileri yayınlandı. Söz konusu tarafsız şirket, Türkiye'deki internet sitelerinin kaç kişi tarafından ziyaret edildiğini, ziyaretçilerin kaç sayfa okuduğunu ve o site üzerinde kaç dakika kaldığını saptıyor. IAB'nin oluşturduğu tarafsız verilere göre tüm haber siteleri arasında Milliyet.com.tr liderliği elde etti.

Haberler.com ise 2006'da kurulmasına ve 5 yıllık bir geçmişi olmasına rağmen 3 milyon 322 bin 641 kullanıcı sayısı ile 4'üncü sırada yer aldı.

Günde 3 bine yakın haber giren ve internet haberciliği konusunda her geçen gün daha da hızlanan daha da güçlenen haberler.com, rakiplerinin günlük 300 civarında ulusal haberi yayınladığı bir ortamda, tüm yurttaki yerel haberlere de en geniş şekli ile yer veriyor.

Yurdun dört bir köşesinden gelen haberleri okuyucularla paylaşan Haberler.com, Kars'tan İzmir'e, Antakya'dan Sinop'a kadar ülkenin dört bir yanında meydana gelen yerel haberleri de bünyesinden okuyucularına servis ediyor.

Türkiye'nin herhangi bir köyünde yaşanan bir olayın dahi ilgili yerel haberler kısmında yer bulabildiği haberler.com, Abone olduğu ajanslar sayesinde yereldeki haberlerini yayınladığı gibi dünyanın öbür ucundaki olayları da, güncel haberleri de, magazin haberlerini de, siyasi haberleri de, spor haberlerini de en hızlı şekilde okurlarına ulaştırıyor.

Ayrıca internet mecrasını en etkin bir şekilde kullanma çabası içinde olan Haberler.com, sosyal medyada da gittikçe güç kazanıyor. İnsanların çeşitli paylaşımlarını gerçekleştirdiği Facebook ve Twitter gibi sitelerde de etkinliği bulunan Haberler.com, okuyucuya her platformda doğru ve tarafsız haberlerini ulaştırmak için yoğun bir çaba ile çalışmalarına devam ediyor ve edecek.

İşte haber siteleriyle ilgili tam liste...

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Haberler.com 4. Büyük Haber Sitesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement