Gürsoy, Sancaktepe'ye Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Gürsoy, Sancaktepe'ye Veda Etti

Gürsoy, Sancaktepe\'ye Veda Etti

Mukadder Gürsoy'un, Konya İl Milli Eğitim Müdürü olmasının ardından düzenlenen veda yemeğine ilçe protokolünden yoğun katılım oldu.

16.12.2012 13:59

Veda yemeğine Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci,Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Şener Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jand. Yzb. Ahmet Demirel başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları,Belediye Meclis Üyeleri,Muhtarlar ve Okul Müdürleri katıldı.

Yenen yemeğin ardından, ilk konuşmayı Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptı.

Erdem konuşmasında, Konya İl Milli Eğitim Müdürü olan Mukadder Ersoy'a yeni görevinde başarılar diledi. Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Konya İl Milli Eğitim Müdürü olan Mukadder Gürsoy konuşmasında, Sancaktepe ilçesinden ayrılmanın zor olduğunu belirtti. Gürsoy, çok heyecanlı olduğunu belirterek; "Görev yaptığım sürede bilmeyerek,istemeyerek kalbini kırdığım arkadaşlarım varsa hakkınızı helal edin " dedi.

Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Konya il Milli Eğitim Müdürü olan Mukadder Gürsoy'a ilçede verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

Duygu dolu anların ardından Kaymakam Özcan, Gürsoy'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Belediye Başkanı Erdem ise çini işlemeli bir vazo hediye etti.

Müdür Gürsoy davetin sonunda kapıda tek tek veda yemeğine katılanlarla vedalaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gürsoy, Sancaktepe'ye Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement