Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Kurulması - Son Dakika
Güncel

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Kurulması

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu\'nun Kurulması

Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Polat: "Federasyonumuz bölgemizdeki bütün illere, basın kuruluşlarına ve gazeteci arkadaşlarımıza hayırlar getirsin"

22.11.2013 19:26

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu kuruluş çalışmalarını tamamladı.

Federasyonun Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Polat, yazılı açıklamasında, Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Derneği, Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti, Adıyaman Gazeteciler Derneği, Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Batman Çalışan Gazeteciler Derneği ve Kilis Gazeteciler Derneği'ni bir araya getirerek, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun kurulması için girişimde bulunduğunu belirtti.

Bölgedeki basın mensuplarının desteğiyle oluşumun kısa sürede tamamlandığını vurgulayan Polat, gerekli evrakların Şanlıurfa Dernekler Müdürlüğü'ne teslim edilmesiyle federasyonun resmen kurulduğunu bildirdi.

Polat, hafta içerisinde Mardin'de bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya geldiklerini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Federasyonumuz, bölgemizdeki bütün illere, basın kuruluşlarına ve gazeteci arkadaşlarımıza hayırlar getirsin. Bütün Türkiye'ye selam olsun. Ordu'daki buluşmada kuruluşunu ilan ettiğimiz federasyonumuzla Türkiye Gazeteciler Konfedarasyonu'na bir halka daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah en kısa sürede tüm illerimizin katılımıyla genel kurul toplantımızı gerçekleştirip, Türkiye Gazeteciler Konfedarasyonu'na katılacağız." - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Kurulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement