Gübretaş'ın Kampanya Talihlileri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Gübretaş'ın Kampanya Talihlileri Belli Oldu

Gübretaş\'ın Kampanya Talihlileri Belli Oldu

(GÜBRETAŞ), çiftçi ve bayilerine yönelik düzenlediği temmuz-aralık ayları arasındaki ikinci satış kampanyasının talihlileri belli oldu.

21.02.2013 11:06

Gübre Fabrikaları Türk Anonim Şirketi'nin

(GÜBRETAŞ), çiftçi ve bayilerine yönelik düzenlediği temmuz-aralık ayları arasındaki ikinci satış kampanyasının talihlileri belli oldu.

GÜBRETAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, GÜBRETAŞ 60. yılında çiftçi ve bayilerine yönelik 6 aylık dönemler halinde iki kampanya gerçekleştirdi. Temmuz 2012'de başlayan ve 31 Aralık'ta sona eren ikinci hediyeli satış kampanyasının talihlileri noter huzurunda yapılan çekilişle belli oldu.

Traktörden bilgisayara, ticari araçtan yurt dışı gezilerine kadar onlarca hediyenin dağıtıldığı "GÜBRETAŞ'la Eken de Kazanıyor Biçen de" kampanyasında büyük hediye olan traktörün sahibi Diyarbakır'dan Mehmet Erdoğan oldu.

Çiftçiler arasında yapılan çekilişte verilen 2013 model 3 ticari aracı Sivas'tan Bahri Akkuş, Kayseri'den Erdem Cankurtaran, Siirt'ten İbrahim Öztürk kazandı. Bayiler için yapılan çekilişte ise 2013 model kamyonet Samsun'daki Çetinkaya Tarım Kredi Kooperatifi'ne gitti. Hediyeler, Nisan-Mayıs aylarında düzenlenecek törenlerle talihlilere teslim edilecek.

-"1 milyon 100 bin civarında çekiliş başvurusu ile rekor bir katılım gerçekleşti"-

Konuya ilişkin görüşlerine yer verilen GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, 60. yıl anısına çiftçi ve bayilere yönelik düzenledikleri iki büyük satış kampanyasında toplam 1 milyon 100 bin civarında çekiliş başvurusu ile rekor bir katılım gerçekleştiğini ifade etti.

Balta, "Bu kampanyalarla bugünlere ulaşmamızda payı olan bayilerimize ve çiftçilerimize teşekkür etmek istedik. Noter huzurunda yapılan çekilişlerde, kampanya ikramiyelerinin Türkiye'nin dört bir yanından farklı illere gitmesi, GÜBRETAŞ markasının ülkenin tarım yapılan her noktasında ne kadar benimsendiğinin bir göstergesi" dedi.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Hasan Arslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gübretaş'ın Kampanya Talihlileri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement