Gop'ta Tıp Bayramı - Son Dakika
Güncel

Gop'ta Tıp Bayramı

Gop\'ta Tıp Bayramı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına yemek verdi.

14.03.2013 10:49

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle ilçede görev yapan sağlık çalışanlarına yemek verdi. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, "Bizlerde yerel yönetimler olarak bu alandaki tüm gelişmeleri destekliyor, kendi hizmet bölgemizde sağlık yatırımlarına önemli destekler veriyoruz. İlçemizde son 10 yıldır vatandaşlarımız en fazla sağlık hizmetlerinden memnun" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 14 Mart Tıp Haftasını bir gün önceden kutladı. Hafta nedeniyle Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Gaziosmanpaşa İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün GOP Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlediği yemeğe, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, İstanbul İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Bekir Turan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıran Özel, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticisi Dr. Cihangir Tayfur, İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, belediye başkan yardımcıları ve ilçede görev yapan sağlık camiası çalışanları katıldı.

Dr. Erhan Erol yaptığı açılış konuşmasında, kendisinin de bir doktor olarak mesleğinden gurur duyduğunu ve sağlık çalışanlarının nasıl bir özveriyle çalıştıklarını çok iyi bildiğini belirterek, "Gece gündüz demeden her koşulda büyük özveriyle, heyecanla görev yapan tüm doktorlarımızın ve sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Bu vesile ile Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Beni Türk hekimlerine emanet ediniz" diyerek onurlandırdığı ve tıp tarihinde önemli gelişmelere imza atmış, görevlerini her türlü koşulda yerine getirmeye çalışan bütün sağlık görevlilerini tebrik ediyorum" dedi.

Ülkemizde ve ilçemizde son dönemlerde sağlık alanında çağdaş ülkelerin seviyesine ulaşma hedefinde devrim niteliğinde adımların peş peşe atıldığını belirten Dr. Erhan Erol, " Bizlerde yerel yönetimler olarak bu alandaki tüm gelişmeleri destekliyor, kendi hizmet bölgemizde sağlık yatırımlarına önemli destekler veriyoruz. İlçemizde son 10 yıldır vatandaşlarımız en fazla sağlık hizmetlerinden memnun. Hayırsever vatandaşlarımızında desteğini alarak ilçemizde Aile Sağlığı Merkezleri kurduk. İnşaatı biten devlet hastanemiz çok yakında hizmete başlayacak ve yine 250 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon hastanemizin inşaatı devam ediyor. Bunların yanında ilçemizdeki yeni yapılan hastanelerin çevre düzenlemelerine ve otopark sorununa önem veriyoruz. Nasıl ki dönüşüm alanlarında yapılacak olan binalarda otopark ve çevre düzenlemelerine özen gösteriliyorsa, yeni yapılan hastane ve sağlık ocaklarının çevre düzenlemesine de büyük önem veriyoruz" diye konuştu.

Yemek süresince Hanımeli Kadınlar Grubu'nun seslendirdiği şarkılarla eğlenceli saatler geçiren sağlık camiası çalışanlarına Dr. Erhan Erol tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement