Gölcük AK Parti Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Gölcük AK Parti Danışma Meclisi Toplandı

Gölcük AK Parti Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, 56. İlçe Danışma Kurulu toplantısını yoğun katılım ile gerçekleştirdi.

05.11.2013 09:53  Güncelleme: 10:09

2014 yerel seçimlerine tüm kademeleriyle hazırlanan, AK Parti İlçe Teşkilatı, çalışmalarını ve toplantılarını aksatmadan sürdürüyor. Bu anlamda, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta sonu Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde, 56. İlçe Danışma Kurulu toplantısını yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Toplantının onur konuğu ise Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yılmaz Bingöl olurken, Danışma Meclisi toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Sedat Yücel, İl SKM Başkanı Halit Çokan, İlçe SKM Başkanı Hüsyin Şişman, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, İl Genel ve Belediye meclis üyeleri ile mahalle ve köy temsilcileri ile ilçe yöneticileri katıldı.

"DURMAK YOK YOLA DEVAM"

Toplantıda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yılmaz Bingöl, yaptığı konuşmada seçime doğru eğitim ve istişare konusuna değinerek, toplantıya katılanlara bilgi verdi. İl SKM Başkanı Halit Çokan'ın açılış konuşmasının ardından selamlama konuşması yapan Başkan Ellibeş, "Partimize bu programa böylesine güzel katılım gösterdiği için teşekkür ediyorum" dedi. Ardından kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Başkanı Yücel, "Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yerelde ve genelde zirveye çıkmış durumdayız. Önemli olan zirveyi korumaktır. Hakikaten 'Durmak Yok Yola Devam' sloganları boşa değil" diye konuştu. Konuşmaların ardından sunumunu yapması için söz öğretim görevlisi Bingöl'e bıraktı. Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölcük AK Parti Danışma Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement