Gökyüzünde Merak Edilen Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Gökyüzünde Merak Edilen Görüntüler

Gökyüzünde Merak Edilen Görüntüler

Adapazarı'nda ailesiyle birlikte ziyaretten dönmekte olan Feridun Özdemir gözyüzünde hareket eden ateş topuna benzer cisimler gördüğunu ileri sürerek bunların görüntülerini çekti.

10.06.2011 14:10

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Güneş'te olağandışı bir fırtına yaşandığını açıkladığı bugünlerde Adapazarı'nda ailesiyle birlikte ziyaretten dönmekte olan Feridun Özdemir gözyüzünde hareket eden ateş topuna benzer cisimler gördüğunu ileri sürerek bunların görüntülerini çekti.

Özdemir görüntüleri incelemesi için Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi'ne gönderdi. Sakarya'da bir yerel gazetede de yazarlık ta yapan Feridun Özdemir geçtiğimiz Pazar günü tanık olduğunu belirttiği cisimlerle ilgili olarak ilgili şunları söyledi:

"Pazar akşamı saat 22. 30'da Serdivan'da ki evime giderken Kıran Tepe üzerinde 3 adet ateş topu gördüm. Önce planörler uçuyor zannettim. Fotoğraf makinemi aldım, videosu ile çekmeye başladım. 3 adet ateş topundan sonra 2 adet daha ateş topu çıktı. Hızla güney doğu istikametine doğru gidiyorlardı. Hemen ardından 2 adet daha ateş topu gibi gök cismi çıktı. Eşimle birlikte hayretler içinde seyrettik. Herhangi bir ses yoktu veya ben duyamadım. Ama bunların sıradan bir şey olmadığı belliydi. Görüntüleri sosyal paylaşım sitedi Facebook'ta da paylaşan Feridun Özdemir çektiği görüntüleri incelenmesi için Siruus Ufo Uzay Bilimleri Araştırma Merkezine de gönderdi. Özdemir 'Bu kesinlikle göz yanılması değildi. Gözyüzünde bir şeyler vardı" Fedidun Özdemir, görüntüleri incelenmek üzere Sirius Ufo Uzay bilimleri Arayştırma Merkezi'ne gönderdiğini de söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gökyüzünde Merak Edilen Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement