Göksu'dan Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Göksu'dan Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Göksu\'dan Şahin\'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı seçilen Şükrü Şahin'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

07.02.2014 15:59

Esenler Birleşik Esnaflar ve Sanatkârlar Odası'nın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul sonucu yeni başkan gazeteci Şükrü Şahin oldu. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan ile birlikte Şahin'i Dörtyol'daki Esenler Birleşik Esnaflar ve Sanatkârlar Odası'nda ziyaret etti. Belediye Başkanı Göksu'ya teşekkür ederek söze başlayan Şahin, "Belediyesiz esnaf odası, esnaf odasız belediye olmaz. Odamız pek çok noktada belediyemizle ortak hareket ediyor" dedi.

ORTAK AKIL BELİRLEYİN

Esenler Birleşik Esnaflar ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri'nin kendini tanıtmasıyla devam eden ziyarette, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Şahin'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "Allah hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin. Hem güzel, hem de önemli sorumluluk isteyen bir görev. Esenler'deki esnaf öncelikle ortak aklın söylediklerini belirlemelidir. Seçilmişliğin en önemli yanı da hesap verebilir olmaktır" dedi.

Esnaf Odası'nın hatıra defterini imzalayan Göksu, üyelerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Oda'dan ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Göksu'dan Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement