Gençlik Haftası Tenis Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Gençlik Haftası Tenis Turnuvası Başlıyor

Gençlik Haftası Tenis Turnuvası Başlıyor

Şanlıurfa'da Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde 15 Mayıs'ta başlayacak ve 3 gün sürecek tenis turnuvası düzenlenecek.

13.05.2015 10:27

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu Tenis turnuvası 15–18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Arena Tenis Kortu'nda yapılacak.

Gençlik haftası etiklikleri çerçevesinde düzenlenecek olan olan tenis turnuvasına her yaş grubunun katılımının sağlanacağı belirtildi. Turnuva katılmak isteyenlerin 17 Mayıs 2015 tarihine kadar Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerektiğin belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan milli takım antrenörü Cüneyt Ercan, "Gençlik haftası dolayısıyla Şanlıurfa'da böyle bir turnuva yapma kararını Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ile aldık. Turnuvaya her yaştan katılımını bekliyoruz. Tenis sporu Şanlıurfa' da henüz yeni yayılan gelişim aşamasında olan bir spor dalıdır. Şehrimizde bu sporla ilgilenen her yaş grubundaki sporcularımızın katılımını bekliyoruz. Bu turnuvayı düzenlememizde en büyük destekçilerimizden biri olan Ertuğrul Yıldız' a teşekkür ediyorum" dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yıldız ise "Gençlik haftası münasebetiyle bütün Şanlıurfalı halkımızı spor yapmaya davet ediyorum. Gelin spor yapalım tek galibiyet dostluk olsun parolası ile gençlik haftasını dolu dolu geçirilmesi tek temennimiz. Müsabakalar için 15 – 18 Mayıs 2015 tarihleri arasında Şanlıurfa GAP Arena Spor Kompleksi tenis kortlarına her yaştan tüm Şanlıurfalı halkımızı bekliyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Gençlik Haftası Tenis Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement