Genç Yetenekler" Keremcem ile Coştu - Son Dakika
Güncel

Genç Yetenekler" Keremcem ile Coştu

Genç Yetenekler" Keremcem ile Coştu

Haber-Kamera: Mustafa AKIN / İstanbul DHAOkyanus Kolejleri tarafından düzenlenen "Genç Yetenekler Yarışması'nda ödüller dün akşam Küçükçekmee'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen final gecesinde sahiplerini buldu.

08.05.2016 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Mustafa AKIN/ İstanbul DHA

Okyanus Kolejleri tarafından düzenlenen "Genç Yetenekler Yarışması'nda ödüller dün akşam Küçükçekmee'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenen final gecesinde sahiplerini buldu. Gecede sahne alan Keremcem, 'ses' dalında birinci olan Nuray Köprülü isimli öğrenci ile düet yaparak, başarı diledi.

Aikidodan futbola, şiirden enstrüman ile performansa kadar sanat ve sporun pek çok farklı alanında yüzlerce öğrenci yeteneklerini sergilediler, başarılı bulunanlara ödülleri verildi. Çelik halatlarla sahneye inen ve Türk Bayrağı'nı göndere çeken eskrimciler, büyük alkış aldı. Gecede elde edilen gelir Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği'ne bağışlandı.

ORHAN ÖZBEY: "HER ÖĞRENCİYİ GENETİK YAPISINA GÖRE YETİŞTİRECEĞİZ"

Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, ödül töreni öncesi yaptığı açıklamada, Okyanus Kolejleri'nin 2004 yılında eğitim ve yaşam merkezi sloganı ile yola çıktığını belirterek, şunları söyledi: "Her insanın genetik olarak taşıdığı çok önemli hünerler ve mesleğe yatkınlıklar vardır. Okul sadece bir eğitim yeri değil, arkadaşlıkların edinildiği, öğrencilerimizin kendisini ispat etmek istediği ve bir şeyler ortaya koymak istediği mekandır. Şu anda önümüzde çok önemli bir proje var. Her öğrencinin mutlaka ortaokul son sınıftan itibaren gerçekten genetik yatkınlık hissettiği meslek neyse ona göre kendisini yetiştireceğiz. Temel hedefimiz, lise sona geldiğinde ve üniversiteye gittiğinde istediği mesleğe çok iyi öğrenmesi ve bilmesidir. Çok taze ve yeni bir başarıyı sizlere paylaşmak ve müjde vermek istiyorum. Bursa'da düzenlenen voleybol şampiyonasında İzmir voleybol takımımız Türkiye birincisi oldu. Bir başka başarıyı da sizlerle paylaşmak istiyorum, Kenya'dan bir müjde; Dünya Bilim Olimpiyatları'nda çevre dalında dünya birincisi, kimya dalında ise dünya üçüncüsü olduk."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Yetenekler' Keremcem ile Coştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement