Gelişimliler Dersleri Kamplara Taşıdılar… - Son Dakika
Güncel

Gelişimliler Dersleri Kamplara Taşıdılar…

Gelişimliler Dersleri Kamplara Taşıdılar…

Gelişim Koleji'nde Türkçe, Matematik, Fen dersleri ve TEOG hazırlık çalışmaları sömestre tatilinde kamplara taşındı.

30.01.2017 09:38  Güncelleme: 09:39

SÖMESTR tatili nedeniyle kapılarını kapatan Gelişim Koleji'nde dersler kamplara taşındı. Matematik ,Türkçe, Fen ve Teknoloji derslerinin yanı sıra TEOG hazırlıkları ile ilgili kamplar düzenleyen okul yönetimi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmeleri için programlar oluşturdular.

Seferihisar Euphoria Otel'de gerçekleşen ve 4.5.6.7. ve 8.sınıflardan 150'den fazla öğrencinin katıldığı kampların Matematik bölümünde okulun Matematik Olimpiyat Takımları ve Akıl ve Strateji Kulübü öğrencileri 2000 soru çözdüler.Yeni strateji oyunları ile bir üst dönemin konularından çalışmalar yaptılar.

Öğrencilerin kazanımları dramatize, görsel ve akademik etkinliklerle pekiştirildiği kampın Türkçe Bölümünde bu yılki tema yazarı Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun eserlerinden hareketle çalışmalar gerçekleştirildi. 8.sınıf TEOG Hazırlık Kampında da iki günde 20 ders yapılarak 150 soru çözüldü.1.dönem konuları tekrar edildi. Konu anlatımlarıyla eksik kazanımlar tamamlanıp yeni konular ve soruları çalışıldı.Uzay Kampı'nda gerçekleşen Fen Bilimleri Kampı'nda da uzay ve uzay teknolojileri alanında bilgilendirilen öğrenciler, takım ve liderlik çalışmalarında aktif olarak rol aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gelişimliler Dersleri Kamplara Taşıdılar… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement