Gaziosmanpaşalılar Boğaz Turunda - Son Dakika
Güncel

Gaziosmanpaşalılar Boğaz Turunda

Gaziosmanpaşalılar Boğaz Turunda

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşlara çok özel bir hizmet daha sunuyor.

21.06.2013 17:49

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşlara çok özel bir hizmet daha sunuyor. Gaziosmanpaşalılar, yaşadıkları kentin güzelliklerini Gaziosmanpaşa Gemisi'yle Boğaz turunda doyasıya yaşıyor.

Gaziosmanpaşalılar, dünyanın gözbebeği İstanbul Boğazı'nı Gaziosmanpaşa Gemisi'yle geziyor. Belediyenin internet sitesinden online başvuruda bulunarak veya belediyenin Kentli Servisi'ne bizzat başvurarak rezervasyon yaptıran vatandaşlar, gezi boyunca da Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hizmetleriyle keyifli bir geziye katılıyor.

Said Halim Paşa Yalısı, Sadullah Paşa Yalısı, Kılıç Ali Paşa Camii, Amcazade Hüseyin Paşa Yalısı, Şerifler Yalısı, Yılanlı Yalısı, Fındıklı Camii, Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı ve Mihrimah Sultan Camii gibi Boğazın muhteşem yapılarını denizden görme fırsatı bulacak olan Gaziosmanpaşalılar, eşsiz yapıların hikayelerini de öğrenebilecek.

Naile Sultan Korusu, Yıldız Korusu, Hidiv Korusu ve Fethi Paşa Korusu'nun muhteşem görüntüsü eşliğinde süren Boğaz turu, Gaziosmanpaşalıların ait oldukları şehrin her türlü güzelliklerini yaşamalarına olanak sağlıyor. 18 yaşını geçen her Gaziosmanpaşalının rezervasyon yaptırabileceği Boğaz turuna katılmak için Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin resmi internet sitesinden ya da 444 0 467 numaralı Çağrı Merkezimizi aramanız ya da belediyemiz Kentli Servisi'ne şahsen müracaat etmek gerekiyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gaziosmanpaşalılar Boğaz Turunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement