Frame TürkiyeStart Aldı - Son Dakika
Güncel

Frame TürkiyeStart Aldı

Frame TürkiyeStart Aldı

Tnt'de Ekrana Gelen Sezonun En İddialı Yarışması Frame Türkiye'nin 18 Yarışmacısı Kendileri İçin Özel Olarak Tasarlanmış Cam Evlere Yerleşerek Yepyeni Hayatlarına Başladılar

29.03.2011 08:43

Aysun Kayacı ve Murat Başoğlu'nun sunumuyla TNT'de ekranlara gelen Frame Türkiye'de yarışmacılar; İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Kayseri ve Antalya'daki AVM'lerde bulunan cam evlere girdiler ve ev arkadaşları ile tanıştılar. Yarışmacılar Aysun Kayacı ve Murat Başoğlu'nun cam evlere yaptığı canlı bağlantılar ve gerçekleşen keyifli sohbet ile evlerine alışmaya başladılar.

Evlerinden ve ailelerinden ayrılarak cam evde yaşamaya başlayan yarışmacılar aynı zamanda kitle iletişim araçlarından da uzak kalacaklar. Dayanıklılık, güç ve iradenin önemli olduğu yarışmada kameraların çizdiği çerçevelerin dışına çıktıkları anda elenecekler. Frame Türkiye'de yarışmacıların yanı sıra ekran başındakiler de her hafta birbirinden değerli ödüller kazanma şansı yakalayacaklar.

Yılın TV Olayı Frame Türkiye'de yarışmacılar birbirleriyle zorlu etaplarda yarışacak ve en çok izlenen cam evin yarışmacısı 1 milyon TL'lik büyük ödülü kazanacak.

7 gün 24 saat boyunca 8 hafta sürecek Frame Türkiye, www.frameturkiye.com adresinden canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Frame TürkiyeStart Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement