Foça'da Görevli Polis Memuru Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Foça'da Görevli Polis Memuru Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

İzmir'in Foça ilçesinde görevli polis memuru Mehmet Cengiz, sabah saatlerinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Cengiz'in cenazesi memleketi Uşak'ın Banaz ilçesine gönderildi.

24.10.2023 21:00

İZMİR'in Foça ilçesinde, polis memuru Mehmet Cengiz (32), sabah saatlerinde görevi başında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Mehmet Cengiz'in cenazesi düzenlenen uğurlama töreninin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Uşak'ın Banaz ilçesine gönderildi.

Foça Emniyet Müdürlüğünde görevli, evli ve 6 aylık bir çocuk babası olan polis memuru Mehmet Cengiz, saat 08.30 sıralarında görevi başında iken kalp krizi geçirdi. Foça Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen genç polis kurtarılamadı. Foça Emniyet Müdürlüğü önünde Mehmet Cengiz için düzenlenen uğurlama törenine İzmir Emniyet Müdürü Celal Sel, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Yusuf Ziyaddin Cavlak, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foça Emniyet Müdürü Ergül Çetin, siyasi partilerin ilçe başkanları, STK temsilcileri, vefat eden polisin annesi, babası, eşi ve yakınları ile birlikte görev yaptığı polis arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cengiz'in cenazesi, cenaze aracından alınarak Foça Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi. Saygı duruşunun ardından künyesi okundu. Çok değerli kardeşlerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını söyleyen Foça Emniyet Müdürü Ergül Çetin, 'Mehmet kardeşimiz Emniyet teşkilatının şerefli bir personeliydi. Sevilen, sayılan, arkadaşları tarafından çok değer verilen, görevini layıkıyla yapan güler yüzlü bir personelimizdi. Bu dünyada onurlu bir yaşam sürdü. Bize düşen görev onun arkasından dua etmek, ismini yaşatmak ve ailesine onun emaneti olarak sahip çıkmaktır. Rabbim mekanını cennet eylesin. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum' dedi.

Foça Müftüsü Mustafa Atilla'nın yaptığı duanın ardından Cengiz'in naaş bir manga polis tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına taşındı. Cenazenin yarın öğlen vakti Uşak'ın Banaz ilçesinde toprağa verileceği bildirildi. (DHA)

Foça\'da Görevli Polis Memuru Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Foça'da Görevli Polis Memuru Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement