Fethiyespor Ligde Kalmayı Hedefliyor - Son Dakika
Güncel

Fethiyespor Ligde Kalmayı Hedefliyor

Fethiyespor Ligde Kalmayı Hedefliyor

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 10 haftadır galibiyet yüzü göremediği için küme düşme hattına iyice yaklaşan Fethiyespor, ligde kalmayı hedefliyor.

04.04.2017 15:29

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 10 haftadır galibiyet yüzü göremediği için küme düşme hattına iyice yaklaşan Fethiyespor, ligde kalmayı hedefliyor.

Son olarak İstanbul'da düşme potasındaki rakiplerinden Büyükçekmece Tepecikspor'a 5-1 mağlup olan lacivert beyazlı ekip, pazar günü konuk edeceği Zonguldak Kömürspor'u yenerek kötü gidişe son vermek istiyor. Play off şansını koruyan rakibi karşısında mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak Fethiyespor'da cezalı Eray Açıkgöz dışında eksik bulunmuyor.

Teknik direktör Fatih Kavlak, kümede kalmak için her şeyin kendi ellerinde olduğunu söyledi. Takımın kötü gidişe reaksiyon göstermeye çalıştığını anlatan Fatih Kavlak, şöyle konuştu:

"Kendi aramızda toplanıp durum değerlendirmesi yaptı. Ancak çok fazla toplantılık bir durum kalmadı. Sezonun sonundayız. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Futbolcuların işin ciddiyetinin farkına varmaları gerekiyor. Zor bir fikstür var, ancak rakiplerimizin de işi zor. Yine de bu cendereden çıkacağımıza inanıyorum."

-
- Fethiye

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiyespor Ligde Kalmayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement