Fenerbahçeli Futbolcunun Dolandırıldığı Iddiası - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Futbolcunun Dolandırıldığı Iddiası

Fenerbahçe A.Ş'nin Hollandalı futbolcusu Van Der Wiel'i dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

17.05.2017 15:45

Fenerbahçe A.Ş'nin Hollandalı futbolcusu Van Der Wiel'i dolandırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince, Wiel'in, kendisini yaklaşık 4 milyon dolar dolandırdıkları şikayeti üzerine gözaltına alınan Ü.A. ile arkadaşı S.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Basın mensuplarının sorularına, "Adalete güveniyorum. Beni bilen bilir." diyen şüpheli Ü.A Wiel'in kendisini dolandırdığı iddiasıyla şikayetçi olmasına ilişkin, "Kendisi top oynamıyor, bahaneler uyduruyor. Benim 3 defa boksçu getirdiğim belli değil mi? Arkadaş sadece Hollanda'ya getiremediğimiz için kusura bakmasın. Başbakan ve Cumhurbaşkanının 13 Mart'ta yaptığı açıklamasına rağmen arkadaşı getiremedim, tarihi erteledim. Ertelediğim için de arkadaş bunu bahane olarak sundu ve şimdi de bildiğiniz gibi 12 milyon Fenerbahçe'den istiyor çünkü bahane." diye konuştu.

Ayrıca dün Tayland'daki bir spor kulübünün yetkilileri avukatlarıyla birlikte geldikleri Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Ü.A ve S.S hakkında, 2016 yılında bir organizasyon için 1 milyon 200 bin dolar ödendiği fakat organizasyonun gerçekleştirilemediği, paranın geri alınamaması üzerine dolandırıcılık suçlamasıyla şikayette bulunmuştu.

-Olay

Fenerbahçe A.Ş'nin Hollandalı futbolcusu Van Der Wiel, ortak ticaret yapmak için anlaştığı kişi tarafından tarafından dolandırıldığını iddia ederek polise şikayette bulunmuştu. Şikayet üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüpheliler Ü.A. ve S.S'yi gözaltına almıştı.

Fenerbahçeli Futbolcunun Dolandırıldığı Iddiası
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Futbolcunun Dolandırıldığı Iddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement