Felç Kalan Emre İçin Yardım Gecesi - Son Dakika
Güncel

Felç Kalan Emre İçin Yardım Gecesi

Felç Kalan Emre İçin Yardım Gecesi

Akdeniz Üniversitesi’nde dans ederken tramplenden mindere düşmesi sonucu felç olan 27 yaşındaki Emre Kara için yardım gecesi düzenlendi.

10.09.2015 13:55

Akdeniz Üniversitesi'nde dans ederken tramplenden mindere düşmesi sonucu felç olan 27 yaşındaki Emre Kara için yardım gecesi düzenlendi.

15 Mart 2015 tarihinde arkadaşlarıyla Akdeniz Üniversitesi'nde dans ederken, taklasını tamamlayamadan 2 metre yüksekteki tramplenden düşmesi sonucu felç olan 27 yaşındaki Emre Kara için arkadaşları yardım gecesi düzenledi. Emre Kara'nın fizik tedavi masrafları için düzenlenen geceye Antalya'daki bütün dans okulları destek verdi. Emre Kara'nın annesi Ürkiye Kara ve babası Mehmet Kara'nın da katıldığı gecede, son zamanlarda yaşanan terör olaylarından dolayı gecenin eğlence kısmı iptal edildi. Katılımcıları siyah kıyafet giydiği gecede sadece şehitler için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.

2 BİN 778 BİLET SATILDI

Türkiye Dans Federasyonu Antalya temsilcisi Derya Erenler, Emre Kara için çok özel bir organizasyon yaptıklarını, fakat ülkede yaşanan terör olayları ve şehitler için eğlence kısmını yapmama kararı aldıklarını söyledi. Erenler, "Bizim yine de içimiz çok rahat. Emre kardeşimize belki yetmeyecek, ama elimizden gelen maddi manevi ne varsa yapmaya çalıştık. Bu ilk oldu ve devamı da gelecek" dedi. Emre Kara'nın babası Mehmet Kara ise, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Emre Kara için 2 bin 778 biletin satıldığı gecede, yaklaşık 13 bin 890 lira para toplandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Felç Kalan Emre İçin Yardım Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement