"Fashion Week Party" - Son Dakika
Güncel

"Fashion Week Party"

"Fashion Week Party"

Cemiyet Billionaire'in "Fashion Week Party"sinde buluştu!

11.02.2012 14:47

Dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, cemiyetin ünlü simalarını muhteşem bir moda şovunda biraraya getirdi.

İstanbul'un heyecanla takip edilen en büyük moda etkinliği İstanbul Fashion Week haftasında Billionaire Club'da gerçekleştirilen "Fashion Week Party"ye iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri katıldı. 10 Şubat Cuma gecesi düzenlenen partide konuklar Maria Adam gibi ünlü mankenlerin nefes kesen defilesiyle Fashion TV 2012 İlkbahar/ Yaz koleksiyonunu tanıma fırsatı buldular.

Emir Tamer, Verda Penso, Uğur Kırık, Alpay Başaran, Emre Kutuk, Timur Kunt, Can Doğan, Sina Şentürk, Cihan ve Hale Kosif, Enis Onat, Esra Karakaya, Murat Cevahir, Hande ve Murat Başoğlu, Öykü Çelik, Serdar Ortaç, Önder Bekensir, Lerzan Mutlu, Nalan Salur, Tülay Erdem, Hülya ve Cem Kalyoncu, Aslı ve Metin Şen gibi isimlerin büyük ilgi gösterdiği gecede ünlü DJ Suat Ateşdağlı muhteşem müzikleriyle eğlenceyi doruğa taşırken Max the Voice adıyla tanınan ünlü İtalyan vokalist ve saksafonist Massimiliano Marabini de etkileyici saksafon performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı.

İstanbul'un en lüks oteli The İstanbul EDITION'ın içinde yer alan jet-set eğlencenin vazgeçilmez mekanı Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan transparan duvarlarla ve kristal şamdanlarla donatılan üç katında gecelere yepyeni bir soluk katarken sezon boyunca görkemli partilere ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Fashion Week Party' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement