F-16 Gösteri Ekibi Kırıkkale'de Büyüledi - Son Dakika
Güncel

F-16 Gösteri Ekibi Kırıkkale'de Büyüledi

F-16 Gösteri Ekibi Kırıkkale\'de Büyüledi

Hava Kuvvetleri Komutanlığı F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK'ün nefesleri kesen gösterisi, Kırıkkale'nin Celal Bayar Parkı'nda izleyen binlerce vatandaşı büyüledi.

03.04.2016 12:24

Hava Kuvvetleri Komutanlığı F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK'ün nefesleri kesen gösterisi, Kırıkkale'nin Celal Bayar Parkı'nda izleyen binlerce vatandaşı büyüledi. F-16 gösteri ekibi SOLOTÜRK, Bahşılı ilçesi Celal Bayar Parkı'nda, Türk Hava Kuvvetlerini tanıtmak, Türk halkının hava kuvvetlerine olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini artırmak amacıyla gösteri düzenledi. Vali Ali Kolat gösterinin ardından yaptığı açıklamada, Kırıkkale'nin tarihi bir gün yaşadığını belirterek, Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve F-16 gösteri ekibine teşekkür etti. Kırıkkale'de 'hava boşluğu vardır, uçak inmez kalkmaz' diye bir algının olduğunu ifade eden Kolat, şunları söyledi: "Biz bu algının kalkmasını arzu ettik. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'ndan SOLOTÜRK veya Türk Yıldızlarını talep ettik. SOLOTÜRK ekibi uygun görüldü. İnşallah Ağustos ayı içerisinde de Türk Yıldızları gösteri yapacak. Bütün amacımız, şehitlerimizi anmak ve gençlerin Türk halkının hava kuvvetlerine olan güven duygusunu pekiştirmek ve gençlerin havacılığa olan sevgisini artırmak. Hava Kuvvetleri Komutanlığı ekipleri terörün inlerine girerek, inlerini bombalayarak şehitlerimizin intikamını alıyorlar ve ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuru için büyük fedakarlıklar gösteriyorlar".

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise konuşmasında, "Sayısız şehitleri olan ve asla vatanperverlikte sınanmayacak şehir olan Kırıkkale'nin böyle bir gösteriye göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ediyorum. Kahraman askerlerimiz gökyüzünde ve karada kahramanlıklarını gösterdiler. Onlar olduğu süre içerisinde asla bu milletin sırtını hiç kimse yere getiremeyecektir. Bu evlatlarımız ile gurur duyuyoruz" dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel F-16 Gösteri Ekibi Kırıkkale'de Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement