Evlendirilmek İstenen Genç Kız İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Evlendirilmek İstenen Genç Kız İntihara Kalkıştı

Evlendirilmek İstenen Genç Kız İntihara Kalkıştı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, kendisini bir yakınıyla evlendirme isteğine karşı çıktığı babası M. G. tarafından dövüldüğü öne sürülen 16 yaşındaki G. G. , odasında çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulundu.

14.09.2011 12:22

Muğla'nın Yatağan İlçesi'nde, kendisini bir yakınıyla evlendirme isteğine karşı çıktığı babası M. G. tarafından dövüldüğü öne sürülen 16 yaşındaki G. G. , odasında çok sayıda hap içerek intihar girişiminde bulundu. Annesi tarafından baygın halde bulunup hastaneye kaldırılan genç kızın midesi yıkanarak, tedavi altına alındı.

Yatağan İlçesi'ne bağlı Eskihisar Köyü'ndeki evine, geçen pazar günü akşam saatlerinde alkollü olarak gelen M. G. , 16 yaşındaki kızı G. G. 'yi yanına çağırıp kendisini bir yakınıyla evlendirmek istediğini söyledi. Geçen yıl lise 1'inci sınıfta kaldığı için okuldan alınan G. G. , evlenmek istemediğini söyledi. Israr eden M. G. , iddiaya göre kızını ikna edemeyince öfkelenip dövdü. Bir süre önce alkol tedavisi gördüğü belirtilen M. G. , daha sonra odasına geçip uyudu. Alman uyruklu anne A. D. G. , sinir krizi geçiren kızını sakinleştirip uyuması için odasına götürdü.

SES GELMEYİNCE ODASINA GİRDİ

Anne A. D. G. , G. G. 'nin odasından ses gelmeyince içeri girdiğinde gördükleri karşısında şok oldu. Genç kızı baygın halde bulan anne, yatağın başucundaki boş ilaç kutularını görünce, eşini uyandırmadan sağlık ekiplerine ve komşularına haber verdi. Ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan G. G. 'nin midesi yıkandı, tedaviye alındı. Hastaneye gelen jandarmaya, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan G. G. , babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini, kabul etmeyince de şiddet uyguladığını söyleyip şikayetçi oldu.

İFADESİ ALINIP SERBEST BIRAKILDI

Babasından daha önce de birçok kez şiddet gördüğünü söyleyen G. G. 'nin şikayeti üzerine M. G. 'nin evine giden jandarma, olanlardan habersiz uyuyan babayı uyandırdı ve ifadesine başvurmak üzere jandarma karakoluna götürdü. Burada ifadesi alınan ve suçlamaları kabul etmeyen M. G. , daha sonra serbest bırakıldı. G. G. 'nin tedavisinin sürdüğü ve durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

A. D. G. : Angela Dagmar Güngör - Muğla/ Yatagan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlendirilmek İstenen Genç Kız İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement