Eskişehir'de Tefeci Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de Tefeci Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı

Eskişehir'de polisin düzenlediği tefeci operasyonunda, 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yüksek faizle borç verip, senet imzalattığı kişilerden 9 milyon lira gelir elde ettiği belirlendi.

19.10.2023 09:52  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR'de polisin düzenlediği tefeci operasyonunda, 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yüksek faizle borç verip, senet imzalattığı kişilerden 9 milyon lira gelir elde ettiği belirlendi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, suç örgütlerine yönelik düzenlenen ve 'Kafes' adı verilen operasyonlarda elde edilen bilgiler sonrası 5 şüphelinin tefecilik yaptığını tespit etti. Bir süre takibe alınan şüpheliler M.A., İ.S., E.S., M.C. ve L.B., ev ve iş yerlerine yapılan eş zamanlı baskınlarla gözaltına alındı. Polis ekiplerince yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ve dokuman ele geçirildi. Şüphelilerin yüksek faizle borç verip, senet imzalattığı kişilerden 9 milyon lira gelir elde ettiği tespit edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan 5 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

Eskişehir\'de Tefeci Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Tefeci Operasyonu: 5 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement