Eskimeyen Dostlar Omuz Omuza - Son Dakika
Güncel

Eskimeyen Dostlar Omuz Omuza

Eskimeyen Dostlar Omuz Omuza

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kahvaltıda Başkan Yusuf Uzun dostlarıyla bir araya geldi.

14.03.2014 11:53

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ev sahipliğinde verilen Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır, Belediye Başkan Yardımcıları Efrahim Yeşil ve Av. Ercan Ay'ın da katıldığı kahvaltıda eski dostlar buluştu. Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Danışmanı Ayhan Başarır kahvaltıya katılan eski teşkilattaki dostlarına ve Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a tam destek olduklarını belirterek, kahvaltıya katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve sözü Başkan Uzun'a bıraktı.

"Bir arada olmaktan mutluyuz"

Başkan Uzun konuşmasına başlamadan önce Beylikdüzü'nün yeni tanıtım videosunu misafirleriyle paylaştı.15 dakikalık bir tanıtım videosu ardından Başkan Uzun, günün anlam ve önemini taşıyan konuşmalar yaparak eski teşkilattaki dostlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi ve aralarından ayrılıp vefat eden dostları için de bas sağlığı diledi. Beylikdüzü'nün geçmişten bu güne kadar olan büyük değişiminden bahsederek, sözlerine devam eden Başkan Uzun, dostlarıyla kahvaltı eşliğinde muhabbet ederken geçmişten bugüne yardımlarını ve desteklerini esirgemeyen başkanlara, vekillere ve meclis üyelerine de ayrıca teşekkürlerini de sunarak konuşmasını bitirdi.

Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, "Kahvaltıyı düzenleyen ve önemli isimleri bir araya getiren Başkan Uzun olmak üzere herkese teşekkür etti. Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir tarımın önemini ve geçmişten bugüne kadar olan değişimlerden de ayrıca bahsetti.

Kahvaltı sonunda Baskan Uzun eski dostlarıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Programa Tepecik eski Belediye Başkanı Rafet Yıldız, Yakuplu eski Belde Belediye Başkanı Şanver Çolak, AKP Beylikdüzü eski Belde Başkanı Hasan Ayhan Bilgiç, İşadamı Mehmet Ali Derya, Başakşehir Ziraat Odası Başkanı Ömer Demir, Kızılay Yakuplu Şube Başkanı Ahmet Azizağaoğlu ve Akademi Form Spor Merkezi Sahibi Necati Aras başta olmak üzere önemli isimler katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskimeyen Dostlar Omuz Omuza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement