Eskihisar ’da 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika
Güncel

Eskihisar ’da 5 Bin Kişilik İftar

Eskihisar ’da 5 Bin Kişilik İftar

Gebze'nin Eskihisar Sahilinde Düzenlenen İftarda 5 Bin Kişi Aynı Anda İftar Açtı.

06.09.2010 09:28  Güncelleme: 09:41

İftar Programı Renkli Görüntülere Sahne Oldu.

Gebze Eskihisar sahilinde muhteşem iftar. Gebze, Dilovası, Çayırova ve Darıca'dan gelen 5 bin kişi, Eskihisar sahilindeki iftarda buluştu. İftara katılan 7'den 70'e binlerce kişiye seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ''12 Eylül'de güçlü bir şekilde sandığa giderek, hizmetlerimizin önündeki engelleri kaldıracağız'' dedi.

GEBZE, DİLOVASI, ÇAYIROVA VE DARICA'DAN GELDİLER

Kısa süre önce tamamlanan çalışmalarla bambaşka bir görünüme kavuşturulan Gebze Eskihisar sahili, tarihi akşamlarından birine daha tanıklık etti. Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası'ndan gelen 5 bin kişi, tarihi Eskihisar kalesinin altındaki sahilde birlikte iftar yaptı. İftar programına katılanlar, ılık bir akşamda eşsiz bir İzmit Körfezi manzarası eşliğinde oruçlarını açtı.

BAŞKAN VE VEKİLLER DE KATILDI

İftar programında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül ve Eyüp Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile mahalle ve köy muhtarlarıyla vatandaşlar hazır bulundu. İftara katılanlara çorba, etli yemek, pilav, tatlı, su ve iftariyelik ikram edildi.

GÜZEL İNSANLAR, GÜZEL HİZMETLERE LAYIKTIR

Eskihisar sahilinde kurulan masalarda açılan iftarın ardından programa katılanlara seslenen Başkan Karaosmanoğlu, ''Ramazan paylaşmak demektir. Çok kıymetli kardeşlerim; memleketimiz, şehrimiz ve insanlarımız çok güzel. Güzel insanlarımız da, hizmetlerin en güzeline layıktır. Biz hizmetlerimize sizin güzelliklerinizi yansıtıyoruz. Kocaeli'nde yaptığımız her hizmette Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve milletvekillerimizin büyük katkısı vardır'' ifadesini kullandı.

12 EYLÜL'DE ENGELLERİ AŞACAĞIZ

Gebze, Dilovası, Çayırova ve Darıca'da en güzel hizmetleri ilmek ilmek işlediklerine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ''Bu hizmetleri yaparken önümüze önemli engeller çıkıyor. İnşallah hizmetlere yönelik bu hizmetleri de 12 Eylül'de yapılacak referandumda aşacağız. 12 Eylül'de sandığa gidip, güçlü bir şekilde 'evet' dediğimizde daha hızlı ilerleyeceğiz, daha hızlı kalkınacağız. Şimdi 3. vitesle gidiyoruz, 12 Eylül'deki halk oylamasından sonra 4., 5. vitesle gideceğiz. Diyoruz ki; söz milletin, yetki milletin, karar milletindir'' şeklinde konuştu. Programa katılan milletvekilleri Gönül ve Ayar da, konuşmalarında Anayasa değişikliği maddelerine yönelik bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eskihisar ’da 5 Bin Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement