Esin Övet'ten Ömür Gedik Tartışmasında Son Nokta - Son Dakika
Güncel

Esin Övet'ten Ömür Gedik Tartışmasında Son Nokta

Esin Övet\'ten Ömür Gedik Tartışmasında Son Nokta

" Cenk'in Ev Hali" programının konukları magazin dünyasının iki ünlü gazetecisi Esin Övet ve Şenay Düdek ile ünlü işletmeci Ali Sayar'dı.

26.10.2012 11:43

Cenk Eren'in Ali Sayar ve Hülya Avşar arasında çıkan ilişki haberlerini sorması üzerine ünlü işletmeci Hülya Avşar ile tanışmalarının yirmi sene öncesine dayandığını o dönemlerde Hülya Avşar'la evlenmek istediğini ama gerçekleşmediğini anlattı. Hülya Avşar ile hala dost olduklarının altını çizen Sayar, ünlü oyuncuyu eleştirenleri de anlamadığını söyledi.

Cenk Eren ve konukları mutfak bölümünde bir yanda yemek yaparken bir yandan da sohbete devam etti. Esin Övet'e bulaşık yıkatan Eren, ünlü magazincinin evinde yaptığı aşure gününü de diline doladı. Programda Eren, Şenay Düdek'e magazini neden bıraktığını sorunca; deneyimli magazinci yeni nesil oyunculardan çok uzak kaldığını, kendi magazin anlayışı ile şimdiki magazin anlayışının çok farklı olduğunu bu yüzden magazin dünyasını bıraktığını belirtti.

Cenk Eren, Esin Övet ve Ömür Gedik arasında basına da yansıyan söz düellosunu da masaya yatırdı. Ömür Gedik'in Altın Portakal ödül töreni gecesinde on altı şarkı söylemesini eleştiren Esin Övet, bu konudaki kişisel düşüncesini gazetedeki köşesinde anlattığını, Ömür Gedik'in ise Twitter üzerinden kendisine verdiği cevapları doğru bulmadığını belirtti.

Ömür Gedik'in "Beni kıskandı" şeklindeki açıklamalarına da cevap veren Övet, kendisinin şarkı söylemek gibi bir niyetinin olmadığını, Gedik'in göz önünde bir insan olarak eleştiriye açık olması gerektiğini söyledi. Esin Övet'e destek veren Şenay Düdek de Ömür Gedik'in arkasında güçlü bir medya desteği olduğu için bu kadar göz önünde ve başarılı olduğunu bunun farkında olması gerektiğinin de altını çizdi. Oktay Kaynarca ile ilgili gazetelere yansıyan tartışma haberlerini de cevaplandıran Esin Övet, ünlü oyuncu ile bu konuda kavga ettiklerini ve artık bu konuda konuşmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esin Övet'ten Ömür Gedik Tartışmasında Son Nokta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement