Son dakika haberi... Eşi ile 2 çocuğunu öldürüp intihar eden güvenlik görevlisi, arkadaşlarından 'helallik' istemiş (2) - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi... Eşi ile 2 çocuğunu öldürüp intihar eden güvenlik görevlisi, arkadaşlarından 'helallik' istemiş (2)

Gelen son dakika haberine göre CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİAnkara'nın Altındağ ilçesinde boşanma aşanmasındaki eşi Zuhal Uğur ile çocukları Tuğçe ve Yusuf Uğur'u ölürüp kendi yaşamına son veren Mehmet Uğur'un cenazesi defnedildi.

09.10.2022 14:52  Güncelleme: 19:09

CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'nın Altındağ ilçesinde boşanma aşanmasındaki eşi Zuhal Uğur ile çocukları Tuğçe ve Yusuf Uğur'u ölürüp kendi yaşamına son veren Mehmet Uğur'un cenazesi defnedildi. Mehmet Uğur'un cenazesi, ikindi namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda, anne ile çocuklarının cenazesi ise Çubuk ilçesine bağlı Eğriekin köyünde toprağa verildi. Anne ve çocuklarının cenazesine aile yakınları ve komşuları katıldı.

Kaan ULU-Emirhan YÜZÜGÜLDÜ/ANKARA,


Son dakika haberi... Eşi ile 2 çocuğunu öldürüp intihar eden güvenlik görevlisi, arkadaşlarından \'helallik\' istemiş (2)
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi... Eşi ile 2 çocuğunu öldürüp intihar eden güvenlik görevlisi, arkadaşlarından 'helallik' istemiş (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement