Esenler Kent Konseyi Toplandı - Son Dakika
Güncel

Esenler Kent Konseyi Toplandı

Esenler Kent Konseyi Toplandı

Esenler Kent Konseyi, 2014 yılı 1. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

30.01.2014 08:41  Güncelleme: 08:40

Esenler Kent Konseyi, 2014 yılı 1. Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirdi. Toplantıda, konsey üyeleri Esenler'e dair talep ve önerilerini dile getirdi.

Kent vizyonunun geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması amacıyla kurulan Esenler Kent Konseyi 2014 Yılı 1. Genel Kurul Toplantısı Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya'nın başkanlığında yapılan toplantıya; Esenler Müftüsü Halil Şekerci, Esenler Dernekler Federasyonu (ESDEF) Başkanı Süleyman Kahveci, siyasi partilerin temsilcileri, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve mahalle muhtarları katıldı.

BİRLİKTE ÇÖZÜM İÇİN İYİ BİR ORTAM

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Esenler Kent Konseyi Başkanı Ömer Çetinkaya, Kent Konseyi'nin işleyişi hakkında konsey üyelerine bilgi vererek, konseyin önemine değindi. Kent Konseyi'nin kanunla kurulduğunu belirten Çetinkaya, "Kent Konseyi şehrin kanaat önderlerinin içerisine yer aldığı ve istişarede bulunduğu bir kuruluştur. Şehre dair sözü olan herkesin, sözünü söyleyebileceği ve iletebileceği fonksiyonel bir işlevi var konseyin. Birlikte yaşam, ortak kültür ve birlikte çözümü bulmak için iyi bir ortam oluşturuluyor. Herkesin bir siyası görüşü vardır. Bizler Kent Konseyini siyasi bir arena olarak algılamamalıyız. Kent Konseyi'nin etkili olabilmesi için konsey üyelerinin çalışma getirmeleri gerekir" dedi.

Başkan Çetinkaya'nın açılış konuşmasının ardından Genel Kurul dilek ve temenni bölümüyle devam etti. Esenler Bayburtlular Derneği Başkanı Fuat Saka 3 adet yazılı önerge verdi. Toplantı, konsey üyelerinin Esenler'e dair talep ve önerilerini dile getirmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esenler Kent Konseyi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement