ESDER: "Bankaların Promosyon Ödemelerinde Acele Etmeleri Gerek" - Son Dakika
Güncel

ESDER: "Bankaların Promosyon Ödemelerinde Acele Etmeleri Gerek"

ESDER: "Bankaların Promosyon Ödemelerinde Acele Etmeleri Gerek"

Esnaf ve Sanatkârlar Derneği Genel Başkanı Mahmut Çelikus maaş promosyonu hakkını elde eden emeklilerin daha fazla bekletilmemesi gerektiği belirtti.

03.09.2013 10:07

Genel Başkan Mahmut Çelikus, " Yıllardır emeklilerin maaşları üzerinden kar üzerine kar sağlayan bankaların, emeklilerimizin maaş promosyonları konusunda bu kadar yavaş davranmaları doğru değildir. Her ne kadar "müjdeli haber" denmiş olsa da ödemeler için hala bir tarih belirlenmemiş olması düşündürücüdür. Bu tarihin belirlenip ilgili mercii Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın da ağzından duyurulması emeklilerimizin içini rahatlatacaktır. Dolayısıyla sayın bakanımızın da konuyla yakından ilgilenmesi önemlidir.

Konuyla ilgili açıklamasına devam eden Çelikus "Ülkemizde yaklaşık 10 milyon emekli var. Promosyon bedelleri emeklilerin fazlasıyla hak ettiği bir paradır. Bunlar zaten emeklilerin parasıdır".

İlgili Bakanlığın bu konudaki çabalarını da yakından takip ettiğini belirten Çelikus, Promosyon uygulamasının zaten zor şartlarda yaşamını sürdüren emeklinin en azından biraz nefes alması için katkı olacağını söyledi. Çelikus ayrıca bu uygulamadan sadece memur emeklilerinin değil bütün emeklilerin yararlanması gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESDER: 'Bankaların Promosyon Ödemelerinde Acele Etmeleri Gerek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement