Eş Başkanlar Lice'de Hayatını Kaybeden Baran'ın Taziyesine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Eş Başkanlar Lice'de Hayatını Kaybeden Baran'ın Taziyesine Katıldı

Eş Başkanlar Lice\'de Hayatını Kaybeden Baran\'ın Taziyesine Katıldı

Hakların Demokrat Partisi (HDP) Eşbaşkanları ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları, Lice’de hayatını kaybeden Ramazan Baran'ın taziyesine katıldı.

09.06.2014 21:17

Hakların Demokrat Partisi (HDP) Eşbaşkanları ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları, Lice'de hayatını kaybeden Ramazan Baran'ın taziyesine katıldı.

HDP Eşbaşkanları Ertuğrul Kürkçü ile Sabahat Tuncel, milletvekili Ayla Akat Ata, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Gültan Kışanak ile Fırat Anlı, meclis üyeleri ve beraberindeki heyet, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde olaylar sırasında hayatını kaybeden 26 yaşındaki Ramazan Baran'ın merkeze bağlı Suriçi Saraykapı'daki taziyesine katıldı. Yazkonaklılar Yardımlaşma ve Taziye Yeri'ndeki taziye ziyaretinde konuşan HDP Eşbaşkanı Sebahat Tuncel, "Kürt halkı için bedel ödeyen halkımızın umarım bu son bedeli olur" dedi.

Kürtlerin savaş istemediğini belirten Tuncel, "Halkımızın talebi barıştır. Barış adı altında her gün bize zulmü dayatanlar, her gün yaşam alanlarımızı elimizden alanlar, karekol yapanların barışı bizim barışımız değildir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eş Başkanlar Lice'de Hayatını Kaybeden Baran'ın Taziyesine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement