Erzurumlu İşadamları Aşırı Hız Kurbanı - Son Dakika
Güncel

Erzurumlu İşadamları Aşırı Hız Kurbanı

Erzurumlu İşadamları Aşırı Hız Kurbanı

Erzurum'da dün gece yarısı aşırı hız yüzünden meydana gelen trafik kazasında 2 işadamı yaşamını yitirdi.

24.05.2013 15:21

Erzurum'da dün gece yarısı aşırı hız yüzünden meydana gelen trafik kazasında 2 işadamı yaşamını yitirdi. Ölenlerden Murat Duman'ın kısa bir süre önce eşini hastalık sonucu kaybetmesi üzerine sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında, "Bir gün herkes sevdiğine kavuşacak dediler, biz de başladık ölümü beklemeye' yazısını paylaşmıştı.

Trafik kazası saat 02.00 sıralarında merkez Palandöken ilçesindeki Polis Okulu önünde meydana geldi. Murat Duman'ın kullandığı özel otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkınca, orta refüje çarpıp taklalar atarak karşı şeride geçti. Yol kenarındaki bir apartmanın duvarına çarparak durabilen otomobildeki 26 yaşındaki Yunus Akıllıoğlu ile 1 çocuk babası 33 yaşındaki Murat Duman araçtan savruldu. Akıllıoğlu olay yerinde, Murat Duman ise kaldırıldığı Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Erzurum Şehirlererası Otobüs Terminali'nde lokanta işleten Yunus Akıllıoğlu ile turizm şirketi sahibi olan Murat Duman'ın ölümü kentte üzünütü yarattı.

ETSO Başkan Vekili Nazım Akıllıoğlu'nun oğlu Yunus Akılloğlu ile TRT Erzurum Radyosu sanatçılarından Didem Dilara Duman'ın ağabeyi olan Murat Duman'ın cenazeleri Cuma namazından sonra Lalapaşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Ölen işadamlarından Murat Duman'ın Kasım ayında eşini hastalık sonucu kaybettiği bildirildi. Eşinin amansız ölümünün ardından Duman, 16 Kasım 2012 günü sosyal paylaşım sitesi olan facebooktaki sayfasına yazdığı, 'Bir gün herkes sevdiğine kavuşacak dediler, biz de başladık ölümü beklemeye" yazısı yürekleri burktu. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurumlu İşadamları Aşırı Hız Kurbanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement