Erzurum Palandöken'de Yeni Yıl Hazırlığı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Palandöken'de Yeni Yıl Hazırlığı

Erzurum Palandöken\'de Yeni Yıl Hazırlığı

Erzurum'da kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğu Palandöken Kış Sporları merkezi'nde yeni yıl hazırlıkları devam ediyor.

23.12.2014 14:36

Erzurum'da kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğu Palandöken Kış Sporları merkezi'nde yeni yıl hazırlıkları devam ediyor. Palandöken'de işletme sahipleri, konuklarına en iyi hizmeti sunabilmek için hummalı bir çalışma başlattı.

Dünyanın önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken Kayak Merkezi'nde yılbaşı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 2011 yılında 25'incisi düzenlenen Dünya Üniversiteler Kış Oyunları kapsamında pistleri yenilenen Palandöken'in toz karı, yakıcı güneşi, doğal güzelliği, aynı anda 50 bin kişinin en uzunu 13 kilometre olmak üzere 45 ayrı pistte kayak yapabildiği Palandöken'de slalom ve büyük slalom yarışları için iki uluslararası tescilli kayak pisti bulunuyor. Yeni yıla sayılı günler kala yağan kar, yılbaşı tatilcisini harekete geçirdi ve kış turizmine dönük bölgelerde doluluk oranları yüzde 90'a ulaştı.Palandöken Dedeman Oteli Genel Müdürü Mehmet Varol, yılbaşı için hem iç hem de dış alanda çeşitli aktiviteler düzenlediklerini belirterek, farklı ülkelerden gelecek konukların saat 23.30'a kadar balo salonunda canlı müzik eşliğinde dans ederek, eğleneceğini vurguladı. Yeniyıl için yerli ve yabancı turistlerin Aralık ayı başında rezervasyon yaptırdıklarını otelin tamamen dolu olduğunu bildiren Varol "Kayak sezonunun bu ayın başında suni karlama yaparak açmıştık. Ancak kar yağınca çok iyi oldu. Yenili Palandöken'de geçirecek olanlara süprizlerimiz var. Bunun yanısıra yılbaşı pastası kesilecek. Havai fişek ve kayaklı meşale gösterisi yapılacak. Saatler gece yarısını gösterdiğinde oryantal karda göbek atacak. Eğlence 03.00'e kadar devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Palandöken'de Yeni Yıl Hazırlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • erol temizöz: Günlük palandöken bilgileri veren bir adres arıyorum. 0 0 Yanıtla

Advertisement