Erzurum'daki Trafik Şubesine Saldıran Gruba Polisin Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Erzurum'daki Trafik Şubesine Saldıran Gruba Polisin Müdahalesi

Erzurum\'daki Trafik Şubesine Saldıran Gruba Polisin Müdahalesi

Erzurum Bölge Trafik Denetleme Şubesine saldıran gruba polisin müdahalesi sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Furkan Çavuş, toprağa verildi.

17.07.2014 15:39  Güncelleme: 15:42

Erzurum'da hayvanlarını telef ettiği iddiasıyla sürücüyü bıçaklayan ve ardından sürücünün sığındığı Bölge Trafik Denetleme Şubesi'ne saldıran gruba polisin müdahalesi sonucu yaralanan 2 kişiden hayatını kaybeden Furkan Çavuş (16), defnedildi.

Otomobiliyle seyir halinde olan E.A'nın, E-80 Karayolu Maksutefendi Mahallesi Bölge Trafik Denetleme Şubesi yakınında yola çıkan bir büyükbaş hayvanı çarparak telef etmesi sonucu çıkan olaylarda yaralanan ve kaldırıldığı Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırması Hastanesi'nde hayatını kaybeden Furkan Çavuş'un cenazesi ailesi ve yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu morgundan alındı.

Çavuş'un cenazesi, daha sonra Maksutefendi Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze sonrası toplanan bir grup, mahalleye sefer yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsü taşladı. Camları kırılan otobüs Bölge Trafik Denetleme Şubesi'ne giderek durumu bildirdi. Otobüs daha sonra belediye otoparkına çekildi.

Erzurum'da otomobiliyle seyir halinde olan E.A'nın, Maksutefendi Mahallesi'nde yola çıkan bir büyükbaş hayvanı çarparak telef etmesi üzerine, bir grup sürücüyü bıçakla yaralamış, polise saldırarak bir araca hasar vermişti.

Grubun, Bölge Trafik Denetleme Şubesi'ne saldırması üzerine polis müdahalede bulunmuş, çıkan olaylarda Furkan ve İbrahim Çavuş yaralanmıştı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'daki Trafik Şubesine Saldıran Gruba Polisin Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement