Erzurum'da 3 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da 3 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Erzurum\'da 3 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından yapılan analiz çalışmaları sonucunda, uyuşturucu madde ticaret ve sevkiyatına yönelik operasyonda 3 kilogram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili şüpheli tutuklandı ve adli mercilere sevk edildi. Uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

27.11.2023 11:38

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğünce uyuşturucu madde ticaret ve sevkiyatına yönelik yapılan analiz çalışmaları neticesinde 3 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, ekipler tarafından tespit edilen araçta yapılan aramada bagaj yan duvarları, bagaj kapısı ve şoför koltuğu alt kısmına gizlenmiş vaziyette 15 parça halinde 3 kilo 819 gram skunk maddesi bulundu. Konuyla ilgili yakalanarak adli mercilere sevk edilen O.B. (26) tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Uyuşturucu veya uyarıcı madde satışı, kullanımı ve nakli ile ilgili mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement