Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dijital Toprak Analiz Cihazıyla Verimli Toprakları Analiz Edecek - Son Dakika
Güncel

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dijital Toprak Analiz Cihazıyla Verimli Toprakları Analiz Edecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dijital Toprak Analiz Cihazıyla Verimli Toprakları Analiz Edecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılık sektöründe önemli bir şehir olan Erzurum'da çiftçilerin topraklarını daha verimli kullanabilmeleri için dijital toprak analiz cihazını hizmete aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, cihazın üreticilere topraklarının durumlarına göre gübre kullanımıyla ilgili bilgi vereceğini ve toprakların koruma altına alınacağını belirtti.

18.01.2024 12:38

Erzurum Büyükşehir Belediyesince hizmete alınan dijital toprak analiz cihazıyla verimli toprakların kapsamlı analizi yapılacak.

Tarım ve hayvancılık sektörünün önemli şehirlerinden Erzurum'da çiftçilerin topraklarını daha verimli kullanabilmesi adına Büyükşehir Belediyesi, dijital toprak analiz cihazının devreye soktu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, cihaz ile üreticilerin, topraklarının durumlarına göre hangi gübreyi ne zaman ve ne miktarda kullanacağı bilgisini alabileceklerini söyledi.

Sekmen, analiz cihazlarıyla toprakların koruma altına alınacağını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Dijital Toprak Analiz Cihazıyla Verimli Toprakları Analiz Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement