Eruh’ta Belediye Hizmete Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Eruh’ta Belediye Hizmete Devam Ediyor

Eruh’ta Belediye Hizmete Devam Ediyor

Eruh Belediyesi'nin 2010 Yılı Yaz Dönemi Hizmet Çalışmaları Kapsamında Dih Mahallesi'nde Devam Eden Alt Yapı Ve Yol Yapım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.

24.09.2010 20:26  Güncelleme: 20:27

Eruh belediyesi'nin 2010 yılı yaz dönemi hizmet çalışmaları kapsamında dih mahallesi'nde devam eden alt yapı ve yol yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Siirt'in Eruh İlçesi'nde 2010 yılı yaz dönemi hizmet çalışmaları kapsamında alt yapısı bulunmayan Eruh'un Dih Mahallesi'nde Eruh Belediyesi tarafından yapım çalışmaları alt yapı ve yolları beton parke ile döşeme çalışmaları devam ediyor.

Hazırlanan proje kapsamında Dih Mahallesi'nde 4 bin metre alt yapı çalışmasının yanı sıra, 120 yağmur ve atık su logarı yapılması planlanıyor. Altyapı çalışmaları ile beraber yürütülen yolların beton parke ile döşeme çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Yol çalışmasında yaklaşık 25 bin metrekare yol, parke taşı ile döşenecek.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Eruh Belediye Başkanı Melih Oktay, hedeflerinin 2010 yılı içerisinde Dih Mahallesi'nde 4 bin metre karoger altyapı borusu döşemek olduğunu söyledi. Oktay, bunun yanı sıra 25 bin metre kare kilitli beton parke taşı döşemeyi ve bu çalışmalar ile birlikte 120 atık su ve yağmur suyu logarı yapacaklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eruh’ta Belediye Hizmete Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement