Erdoğan, Davos'tan Sonra İlk Kez İngilizce Konuştu - Son Dakika
Güncel

Erdoğan, Davos'tan Sonra İlk Kez İngilizce Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya eski Cumhurbaşkanı'nı İngilizce konuşarak karşıladı. Erdoğan, daha önce de Davos'ta "One minute" diyerek İngilizce konuşmuştu.

18.11.2014 17:55  Güncelleme: 18:10

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya eski Cumhurbaşkanı Martti Ahtisaari ve Dışişleri Bakanı Erkki Tuomioja'yı kabul etti. Görüşme öncesinde Erdoğan konuklarını İngilizce konuşarak karşıladı. Bu görüntüler daha sonra Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda basına kapalı gerçekleşen kabul yaklaşık 45 dakika sürdü.

ERDOĞAN'DAN "HOW ARE YOU?"

Görüntülerde Erdoğan konuklarını "How are you?" (Nasılsınız), "Welcome" (Hoşgeldiniz) gibi cümlelerle karşıladığı görülüyor. Erdoğan'ın bu görüntüleri Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde de yayınlandı.

"ONE MINUTE" ÇIKIŞI

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakanlığı döneminde katıldığı Davos görüşmeleri sırasında da Şimon Peres'le tartıştığı esnada araya giren moderatöre "One minute" diye çıkışmıştı.

Yeni çıkan karşılama görüntülerinde Erdoğan'ın "One minute" çıkışından sonra ilk kez İngilizce konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Erdoğan, Davos\'tan Sonra İlk Kez İngilizce Konuştu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Erdoğan, Davos'tan Sonra İlk Kez İngilizce Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • karga: ha ha ha akşam akşam güldürdünüz beni ingilizce ha ha ha ha 4 4 Yanıtla
  • reis: Dünya lideri olmak her yiğidin harcı değil 4 3 Yanıtla
  • Poseidon: O kadar İngilizce'si var yani.valla brova 2 3 Yanıtla
  • moshe: ''one minute-welcome-how are you'' Hacı admin, bunlar yabancı dil konuşmak! ise, güney sahillerindeki barzo kardeşlerim edebi eser ortaya koyuyor-sahneliyor demektir. . . 2 3 Yanıtla
  • kuscali: Gözlerim yaşardi 12 senede 2 kelime öğrenmiş ......nasilsin ,hoşgeldin yarabim ne günlere kaldik .... 1 3 Yanıtla
  • GÜÇ: ENES ADLI YORUMCU KARDEŞİMİZE ÜLKE ELDEN GİTMİYOR. BİLAKİS UÇACAK, UÇACAK YETERKİ AKLIMIZI İYİ KULLANALIM. BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞININ 100. ÜNCÜ YIL DÖNEMİ İÇERİSİNDEYİZ. 100 YIL ÖNCE BAŞIMIZA ÇORAP ÖREN BU SIRTLANLAR YİNE BOŞ DURMUYOR. İÇERİDEKİ YILANLARLA ISIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR. DİKKAT EDİN O ZAMAN ARAPLAR2 BİZE KARŞI KULLANDILAR YANİ DİN KARDEŞLERİMİZİ VE ŞİMDİ KÜRTLERİ KULLANMAYA ÇALIŞIYORLAR. OTUZ YIL ÖNCE ÜLKEDE KAN GÖZYAŞI VARDI. AKLIMIZ'I İYİ KULLANIRSAK BU MEYMENETLERİ BAŞIMIZDAN SAVABİLİRİZ. GÜÇ ARTIK RUSYA, ABD, İNGİLTER, ALMAYA, FRANSA'DA DEĞİL 'DEĞİL YENİ YENİ PARLAYAN BREZİLYA, TÜRKİYE, HİNDİSTAN MEKSİKA VE ÇİNDE DE OLACAKTIR. BÜTÜN BU SAVAŞLARIN ANA NEDENİ KADERİ ORTADOĞUDA PETROL, AFRİKADA İSE ELMASLARDIR. BU RÖVANŞI ELLERİNDEN ALLAH'IN İZNİ İLE ALACAĞIZ. 1 1 Yanıtla
  • KONUŞUYOR.: CUMHURBAŞKANI DAVOS'TA DEĞİL TÜRKİYEDE, CUMHURBAŞKANI SARAYINDA KONUŞUYOR. 2 0 Yanıtla
  • hasan: du minut demistir kesin bu kadar süre icinde 2 iye kadar cikmasi normaldir 0 1 Yanıtla
  • reis: Asalak yorumları yapmak zorunda değilsiniz prim etmiyor 0 0 Yanıtla
  • istanbul: kemal suriyece biliyor ondan ikidebir esad in yanina kosuyor 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement