Erdemli'de "Genç Çiftçi Projesi" Hayata Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Erdemli'de "Genç Çiftçi Projesi" Hayata Geçirildi

Erdemli\'de "Genç Çiftçi Projesi" Hayata Geçirildi

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Genç Çiftçi Projesi" hayata geçirildi.

16.11.2016 15:32

Mersin'in Erdemli ilçesinde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Genç Çiftçi Projesi" hayata geçirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Türker, yaptığı açıklamada, tarımda sürdürülebilirliğin sağlanması, genç çiftçilerin girişimciliğinin desteklenmesi ve gelir düzeyinin yükseltilmesi amacıyla hazırlanan 15 projeye bakanlık tarafından toplam 450 bin lira tahsis edildiğini bildirdi.

Proje kapsamında Güzeloluk Mahallesi'nde ikamet eden çiftçi Remziye Balcı'ya 40 adet küçükbaş hayvan verildiğini belirten Türker, şunları kaydetti:

"Uygulamasına geçilen genç çiftçi projesinden hibe desteği almaya hak kazanan başvuru sahibi çiftçimize talebi olan küçükbaş hayvanlar teslim edilmiştir. Proje çerçevesinde genç çiftçimize, 38 koyun ve 2 adet koçtan oluşan toplam 40 adet küçükbaş hayvan teslim edilmiştir. Amacımız genç çiftçilerimizin bu koyunları çoğaltmalarıdır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdemli'de 'Genç Çiftçi Projesi' Hayata Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement