Erdem Başcı: "Hükümet Programında Herkesin Anlayacağı Dilden 'Araç Bağımsızlığı' Tarif Ediliyor" - Son Dakika
Güncel

Erdem Başcı: "Hükümet Programında Herkesin Anlayacağı Dilden 'Araç Bağımsızlığı' Tarif Ediliyor"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Merkez Bankası Başkanı Erdem Başcı'nın konuşması Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, seçim bildirgeleri ve hükümet programında teknik olarak herkesin anlayacağı dilden "araç bağımsızlığı"nın tarif edildiğini, kendi içinde tutarlı olduğunu belirterek, "Geçen sene ve önceki yıllardaki hükümet programlarında farklı dille yazılmıştı bu, onun daha açık bir dille yazılmış olması araç bağımsızlığını ifade eden bir cümledir, tamamen Merkez Bankası Kanunu'ndaki ifadelerdir.

09.12.2015 14:01

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Merkez Bankası Başkanı Erdem Başcı'nın konuşması Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, seçim bildirgeleri ve hükümet programında teknik olarak herkesin anlayacağı dilden "araç bağımsızlığı"nın tarif edildiğini, kendi içinde tutarlı olduğunu belirterek, "Geçen sene ve önceki yıllardaki hükümet programlarında farklı dille yazılmıştı bu, onun daha açık bir dille yazılmış olması araç bağımsızlığını ifade eden bir cümledir, tamamen Merkez Bankası Kanunu'ndaki ifadelerdir. Dolayısıyla burada herhangi bir değişiklik yok diye düşünüyoruz biz. Onun dışındaki tartışmalar, sadece Türkiye'de değil, her yerde bu zaman zaman olur. Çünkü bu, teknik alan ve siyasi alan ayrımını iyi yapmak gerekir" dedi.

Erdem Başcı: "Hükümet Programında Herkesin Anlayacağı Dilden \'Araç Bağımsızlığı\' Tarif Ediliyor"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erdem Başcı: 'Hükümet Programında Herkesin Anlayacağı Dilden 'Araç Bağımsızlığı' Tarif Ediliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement