Enerjimizi Halkımızdan Alıyoruz - Son Dakika
Güncel

Enerjimizi Halkımızdan Alıyoruz

Enerjimizi Halkımızdan Alıyoruz

Pazar Başbakan Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Başkan Karaosmanoğlu, Gebze'de vatandaşlar tarafından tebrik edildi

09.12.2013 11:50

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze'de incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık, incelemelerde vatandaşlardan yoğun ilgi görürken Gebzeliler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden aday gösterilen Karaosmanoğlu'nu kutladı. Gebzelilerin yoğun ilgisinden duygulanan Başkan Karaosmanoğlu, ''Çalışma enerjimizi, azim ve kararlılığımızı halkımızdan alıyoruz'' dedi.

BAŞKANIN USTALIK DÖNEMİ

Başkan Karaosmanoğlu ile Milletvekili Işık'a incelemelerinde Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de eşlik etti. Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen İstanbul'daki adaylık açıklaması programını heyecanla takip ettiklerini söyleyen Gebzeliler, ''Başkanımız Karaosmanoğlu'nun yeniden aday gösterilmesinden son derece memnun olduk. Başkanımızın ustalık döneminde de Gebze'de ve Kocaeli'nde eserlerine, hizmetlerine devam edeceğine inanıyoruz'' ifadesini kullandı.

ENERJİMİZİ HALKIMIZDAN ALIYORUZ

Gebzeliler'den gördüğü yakın ilgi ve sevgiden duygulanan Başkan Karaosmanoğlu, ''Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kocaeli halkı için çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de Kocaeli ve Gebze halkının refahı, mutluluğu ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın bize gösterdiği teveccüh, sevgi ve ilgi bizim en büyük enerji kaynağımızdır'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Enerjimizi Halkımızdan Alıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement