"En İyi Golf Destinasyonu" Ödülü - Son Dakika
Güncel

"En İyi Golf Destinasyonu" Ödülü

"En İyi Golf Destinasyonu" Ödülü

Antalya Tanıtım AŞ cephesinden sevindirici haberler hız kesmiyor.

03.04.2012 10:40

Antalya Belek'e "En İyi Golf Destinasyonu" ödülü

Golf sahalarıyla dünya çapında haklı bir üne sahip Antalya'nın Belek bölgesi, Avrupa'nın saygın iki golf dergisinden "En İyi Golf Destinasyonu" ödülünü aldı.

Antalya Tanıtım AŞ Genel Müdürü Dr. Yusuf Örnek, ödül töreninin Hamburg'ta gerçekleştiğini ve ödülü Antalya Tanıtım AŞ ortaklarından BETUYAB adına Uluslar arası Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) Türkiye Temsilcisi Kurtuluş Gülşen'in aldığını söyledi.

Dr. Yusuf Örnek, ödülü veren Golf Magazin ve Golf Journal'in Avrupa'nın en yüksek tirajlı ve en saygın yayınlar olduğunu kaydederek, "Antalya otellerinden Gloria Golf Resort, Kempinski The Dome ve National Golf Club da ödüle layık görüldü. Hepsini kutluyoruz" dedi.

Antalya Tanıtım AŞ ortaklarından BETUYAB adına ödülü alan Kurtuluş Gülşen,Belek'li turizmcilerin katkılarıyla golf turizm endüstrisinde Avrupa'nın önde gelen golf merkezi haline geldiklerini vurgulayıp, "Bu ödüle Belek otellerinin layık görülmesi tesadüf değil. 1994 yılında ilk golf sahası açıldığından bu yana golf tesis, saha ve otellerinin kaliteli hizmet anlayışı artarak devam etti. Kaliteden ödün vermeyen çalışmalarımızı sürdürüp, başarı grafiğimizi yükseltmeyi başardık" diye ekledi.

Gülşen, "BETUYAB ve IAGTO Türkiye Temsilcisi olarak bu ödülleri almaya gittiğimde, meslek hayatının en onurlu iki gecesini yaşadım. Bu ödüller ülkemizin golf turizm endüstrisi adına gerçekten hak ettiği ödüllerdir. Antalya'nın destinasyon olarak tek çatı altında tanıtılması meyve veriyor. Ortak tanıtım yeni dönemde diğer ödülleri de beraberinde getirecek" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'En İyi Golf Destinasyonu' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement