Emniyet- Sen Genel Başkanı Sezer: Böcek Kadar Değerimiz Yok - Son Dakika
Güncel

Emniyet- Sen Genel Başkanı Sezer: Böcek Kadar Değerimiz Yok

Emniyet- Sen Genel Başkanı Sezer: Böcek Kadar Değerimiz Yok

Emniyet-sen Genel Başkanı Faruk Sezer, "Teşkilatın zencisi değiliz."

21.07.2013 10:57

Emniyet-sen Genel Başkanı Faruk Sezer, "Teşkilatın zencisi değiliz. Böcek kadar değerimiz yok. Sürekli baskı görüyoruz" dedi.

Sendikanın Antalya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftara katılan Faruk Sezer, Emniyet-Sen'in 8 ay önce kurulduğunu, bu süre içinde üye sayısının 11 bine ulaştığını belirtti. 8 ayda önemli adımlar attıklarını aktaran Sezer, "En önemlisi, farkındalık yarattık. Sonra, gönüllerde kabul gördük. Şu an 11 bin üyemiz var. Bunun yanında 250 bin de gönüllü üyemiz. Ayrıca yöneticiler bilincinde 'Artık Emniyet-Sen var' algısını yerleştirebildiğimiz için arkadaşlarımızın uğradığı bazı haksızlıkların önüne geçiyoruz" diye konuştu.

Tum bunlara rağmen baskılar, yıldırmalar ve bitmez bir mobbing ile karşı karşıya olduklarını öne süren Faruk Sezer şöyle devam etti:

"Şu an sendikaya üye polisler hakkında 10 binden fazla soruşturma açıldı. Biz atıldık, şu an üst düzey yöneticilerimiz, il yöneticilerimizin tamamı ihraçla yargılanıyor. 1- 2 ay içerisinde 250 arkadaşımız daha ihraç edilecek. Teşkilatın zencisi değiliz. Böcek kadar değerimiz yok. Sürekli baskı görüyoruz. Bu hukuksuzluğa isyan ediyoruz."

Mücadeleye devam edeceklerini belirten Faruk Sezer, davete katılan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, AK Parti, CHP ve MHPli yöneticilerle, sendika başkanlarına teşekkür etti. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emniyet- Sen Genel Başkanı Sezer: Böcek Kadar Değerimiz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement