Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı

Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen etkinlikte vatandaşlar, simülatöre bindirilerek emniyet kemeri takmanın önemi konusunda uygulamalı olarak bilgilendirildi

18.09.2013 16:30

Bilecik'te simülatöre bindirilen vatandaşlar, emniyet kemeri takmanın önemi konusunda uygulamalı olarak bilgilendirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte, Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Vali Yardımcısı Metin Çınar, Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlara, emniyet kemeri simülatörü tanıtıldı.

Eğitmen Tarık Kurtoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, saatte 50 kilometre hızla seyreden araçla meydana gelen çarpışmanın 4. kattan düşmeye eşdeğer olduğunu ve emniyet kemeri takmamış yaralıların yüzde 70'inin, 50 kilometreden düşük hızla yol katederken yaralandığının yapılan çalışmalarla tespit edildiğini bildirdi.

Vali Yardımcısı Çınar ise trafikte emniyet kemeri takmanın önemine dikkati çekerek, sürücülerin ve yolcuların bu kuralı ihlal etmemesini istedi.

Konuşmaların ardından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası'nın katkılarıyla getirilen simülatöre bindirilen vatandaşlara, kazalardaki yaralanma ve ölümleri yüzde 70 oranında düşürdüğü belirtilen emniyet kemerinin, can güvenliği için ne kadar önemli olduğu uygulamalı olarak gösterildi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Kemerinin Önemi Simülatörle Anlatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement