Emniyet Kemeri Hayatını Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Kemeri Hayatını Kurtardı

Emniyet Kemeri Hayatını Kurtardı

Afyonkarahisar'da 7 kişinin öldüğü, 26 kişinin de yaralandığı trafik kazasından yaralı kurtulan Nevin Burgaz, kaza anını AA'ya anlattı Burgaz: "Ben, otobüsün 1 numaralı koltuğunda oturuyordum. Otobüs, önümüzde seyreden kamyona sağ taraftan çarptı ve kasası ortasına kadar girdi. Emniyet kemeri, benim hayatımı kurtardı"

19.09.2013 13:20

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün karıştığı trafik kazasından yaralı kurtulan Nevin Burgaz, "Ben, otobüsün 1 numaralı koltuğunda oturuyordum. Otobüs, önümüzde seyreden kamyona sağ taraftan çarptı ve kasası ortasına kadar girdi. Emniyet kemeri, benim hayatımı kurtardı" dedi.

Yolcu otobüsünün Afyonkarahisar- Antalya karayolunun 87. kilometresinde, kamyona arkadan çarpması sonucu 7 kişinin öldüğü 26 kişinin yaralandığı trafik kazasında yaralı kurtulan ve Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam eden Burgaz, kaza anını AA muhabirine anlattı.

Afyonkarahisar'ı geçtikten sonra bir dinlenme tesisinde mola verdikten sonra yola çıktıklarını belirten Burgaz, 10-15 dakika sonra şoförün, muavini yanına çağırarak iki defa kahve istediğini söyledi.

Kendisinin otobüsün ön sırasında yolculuk yaptığını ifade eden Burgaz, şöyle konuştu:

"Ben, otobüsün 1 numaralı koltuğunda oturuyordum. Şoför, muavini yanına iki kez çağırdı ve kahve istedi. O sırada otobüs iki kez sendeledi. Resmen şoförün içi geçti. Muavin arkaya gitti ve iki defa kahve getirdi. Çok büyük olasılıkla şoför uyudu. Otobüs, önümüzde seyreden kamyona sağ taraftan çarptı ve kasası ortasına kadar girdi. Kazada muavin camdan fırladı, kamyonun altına girdi. Yolcuların çoğu araçta sıkıştı. Adeta can pazarı yaşanıyordu. Emniyet kemerim takılı olduğu için araçtan fırlamadım. Emniyet kemeri, benim hayatımı kurtardı."

Sabah saatlerinde Metin Acar yönetimindeki 41 EF 105 plakalı yolcu otobüsünün Afyonkarahisar-Antalya karayolunun 87. kilometresinde, Mustafa Y. idaresindeki 20 VA 770 plakalı alüminyum sac levha yüklü kamyona arkadan çarpması sonucu 7 kişi ölmüş, 26 kişi yaralanmıştı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Emniyet Kemeri Hayatını Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement