Emekçiler Sadak'ı Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Emekçiler Sadak'ı Unutmadı

Emekçiler Sadak\'ı Unutmadı

Siirt Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay ve üyeleri, Selim Sadak'a hizmetlerinden ötürü plaket verdiler.

26.12.2013 15:34

Siirt Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay ve sendika üyeleri, Sadak'a kendilerine gösterdiklerini hizmet ve alakadan dolayı teşekkür ederek plaket verdiler. Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ı makamında ziyaret eden yaklaşık 20 Sendika üyeleri, Sadak'a büyük hayran duyduklarını ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade ettiler.

Belediye İş Sendikası Siirt Şubesi Başkanı Halit Akınay, belediye başkanı Selim Sadak'ın geldiği günden beri işçilerin sorunlarını yakından dinlediğini ve çözdüğünü açıkladı. Bu sebepten dolayı kendisine plaket verdiklerini belirten Akınay, "Sendika olarak ve Belediye çalışanları olarak, emek yüce değerdir anlayışı ile bu toplumu ve bu örgütün bireylerini kucakladığınız. Toplu müzakere görüşmelerindeki gösterdiğiniz iyi niyetiniz sizi bizlerin kalbine taşıdı. Biz tabi ki vedalaşmıyoruz. Ama biz şunu iyi biliyoruz siyasette nöbetleşme vardır ve değişmede vardır. Selim Sadak yıllarca bu topluma bu halka hizmet vereceğine inanıyorum" dedi.

Belediye İş Sendikası Başkanı Halit Akınay'ın ardından konuşan Belediye Başkanı Selim Sadak "Ben burada sizlere çok teşekkür ediyorum. Beni gerçekten çok gururlandırınız. Ben şuna inanıyorum, Siirt halkının gönlünde bir taht kurmuşum ve ben buradayım yine de gitmeyeceğim ve çalışmaya devam edeceğim. Unun için siz emekçilere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Emekçiler Sadak'ı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement