Düzce'de Otomobil Hırsızlığı Operasyonu: 16 Araç Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Düzce'de Otomobil Hırsızlığı Operasyonu: 16 Araç Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde bulunan bir otomobil tamirhanesine düzenlenen operasyonda, otomobillerin parçalanarak şasi numaralarının değiştirildiği tespit edildi. Operasyonda 16 araca el konulurken, 2 şüpheli gözaltına alındı. El konulan araçlar Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğüne teslim edildi.

10.11.2023 21:05  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE'nin Gölyaka ilçesinde, sanayi sitesindeki bir iş yerine yapılan baskında, yabancı plakalı ve plakasız araçların motor şasi numaralarının değiştirilerek başka araçlara eklendiği ve bu şekilde 'Change' otomobil olarak piyasaya sürüldüğü ortaya çıktı. Otomobiller Gümrük Genel Müdürlüğü'ne teslim edilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Düzce İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ile Gölyaka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede bulunan sanayi sitesi içerisinde bir dükkanda yabancı plakalı ve plakasız araçların motor şasi numaralarına monte edilerek piyasaya sürüldüğünü tespit edildi. Gölyaka sanayi sitesi içerisindeki H.U. ve Y.S. isimli 2 şüphelinin dükkanına baskın yapıldı. Operasyonda, 'Change' otomobil olarak piyasaya sürülmeye hazırlanan, 7'si Macaristan, 2'si Türkiye plakalı ve 7'si ise plakasız olmak üzere 16 adet otomobil bulundu. Otomobillerin parçalandığı ve birleştirme işlemi yapıldığı belirlendi. Otomobiller, Gümrük Genel Müdürlüğü'ne bağlı Kocaeli Tasfiye İşletme Müdürlüğü'ne teslim edildi. 2 şüpheli gözaltına alındı. (DHA)

Düzce\'de Otomobil Hırsızlığı Operasyonu: 16 Araç Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzce'de Otomobil Hırsızlığı Operasyonu: 16 Araç Ele Geçirildi, 2 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement